2. el toplama bilgisayar alınır mı?

Daha fazla  
2. el toplama kasa, hazır sistem alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer temiz bir sistem ise, gerekli testler yapıldığı ve iyi sonuçlar aldığı sürece alınabilir. Bir de garantili parçalar varsa daha iyi olur.

2. el toplama kasa, hazır sistem alınır mı?
Bundan önce ki bilgisayarımın bileşenlerin neredeyse 50%'si 2. eldi. Açıkçası tavsiye etmiyorum çünkü bundan önce aldığım 2. el ekran kartının güvenlik etiketi üstünde durmasına rağmen ekran kartının bios'u değişmişti ve anakart tamir görmüştü. Donanım işi ile uğraşmayan birisi sadece sistem toplamakla uğraşan birisi ( Örnek olarak ben ) bunu anlamakta zorlük çekebiliyor çünkü ekran kartlarının güvenlik etiketi basılabilip yapıştırılıyor. Bunu da 2. el ekran kartı satış yapan arkadaşımdan öğrenmiştim. Kısacası bütçe dostu olması için toplanabilir ama toplanacak sistem sıfır sisteme yakında eğer bir ay daha beklenip üstüne ekleme yapılarak sıfır sistem almak daha mantıklı.

Gerekli testlerden kastınız nedir hocam kendimiz yapabilir miyiz?
Kendiniz yapmayın. Almadan önce kendisine CPU ve GPU'nun furmark testlerini atmasını isteyin. Kendisi anlar. Anlamaz ise o satıcıdan almayın. Bu testler sıcaklık testidir. (Aldıktan sonra siz de yapın.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…