2. el ürün alırkan IBAN'dan ödeme yapmak sakıncalı mı?

FearlEnessKing

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, internetten 1 adet G300s mosue alacağım. Üretimi kalmadığı için 2. el almak zorundayım. Bir kişiyle görüştüm. Fareyi bana çarşamba günü kargolayacağına, elime ulaştığında bir sorun yoksa IBAN ile parayı ileteceğimi söyledi. Yani açıkçası güven bana biraz garip geldi. Genelde 2. el siteleri aracılığıyla yapılıyor bu işlemler. Biliyorum, biraz garip bir soru ancak arkadaşa parayı IBAN ile atmamda bir sorun var mı? Başıma sonradan bir iş çıkmaz değil mi? Cahilliğimin kusuruna bakmayın, cevap veren herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Cihaz eline ulaşmadan ücretini atmayın.

Anladığım kadarıyla satıcı size urün ulaştığında parayı yollarsınız demiş? O halde sorun yok çünkü ürünü göreceksiniz ve parasını sonradan atacaksınız. Normalde çoğu satıcı böyle yapmaz, ürünü göndermeden önce ücretini gönder der, bu şekilde olsaydı güvenmeyin veya aracı site ile alışveriş yapın derdim.

Ürünü detaylı inceledikten sonra parayı göndermenizde bir sakınca olmayacaktır. Parayı gönderirken açıklama kısmına 2.el mouse alışverişi tarzı ufak bir bilgilendirme yapıp gönderirseniz daha garanti olacaktır.

Cihaz eline ulaşmadan ücretini atmayın.
Atmayacağım zaten.
Tamamdır çok teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…