ViewSonic alma, özellikle o modeli kronik sorunları vs. İle ünlü, Rampage'den geçmeye değmez.
İyi bir modelde değil doğrusu.2K monitöre geçmek istiyorum açıkçası, satıcı bir sorunu olmadığını belirtti kararsızım ne yapmalıyım?
İyi bir modelde değil doğrusu.
Rehber: Viewsonic VX2758A-2K-PRO 2 170HZ İPS alınır mı?
Kontrast ve gecikme değerleri olarak bayağı tırt. Renk gamutu geniş olsa da düşük kontrast dolaylı olarak kalitesini düşürüyor ama.
Ghosting yapıyor bariz.
Hocam hiç kimse zaten ürünü hakkında kötü birşey söylemez. Forumda Samsung G3 kullanıp Ghosting olmadığı iddia edenler var mesela ama herkes biliyor ki bu ekran komple Ghosting dolu.Yani satıcı 2 senedir kullandığını ve ghosting muhabbetinin hiç olmadığını söylüyor açıkçası çok kararsızım.
Hocam hiç kimse zaten ürünü hakkında kötü bir şey söylemez. Forumda Samsung G3 kullanıp ghosting olmadığı iddia edenler var mesela ama herkes biliyor ki bu ekran komple ghosting dolu.
Düz ekrana baktığı zaman anlaşılmaz tabii ama testlerde ve yüksek akıcı oyunlarda bariz belli oluyor. Onu geçtim 800:1 kontrast alan bir monitör, siyah renkler komple lacivert duruyor büyük ihtimalle.
Örnek:
Eki Görüntüle 2553676
Bu da zamanında benim yaptığım test farkı:
Eki Görüntüle 2553677
Soldaki 1000:1 civarı veya üstü ile R24, sağdaki 800:1 ile G244F e2.
2.el kısmı bilmem ama sıfır olarak güzel 1080P ekranlar var. Tabi en iyisi bütçeyi arttırıp sıfır 2K ekrana yönelmeniz.Yani 4.5k bu modele değmez mi diyorsunuz 2K monitör arıyorum biraz da sağa sola dönmesinden ötürü kafama yatıyordu bu fiyata bulunur mu başka model yoksa Rampage ile devam mi diyorsunuz.
2.el kısmı bilmem ama sıfır olarak güzel 1080p ekranlar var. Tabii en iyisi bütçeyi arttırıp sıfır 2K ekrana yönelmeniz.
Rampage üzmüyorsa bütçeyi arttırmaya bakın ama üzüyorsa değişebilirsiniz 1080p ekran ile.
Pivot almaktansa VESA aparatı alabilirsiniz ayrıca.
Satılan ürünlere bakmak lazım. Ucuz ve güzel olarak tek bildiğim KTC H27T22C.1080p kullanıyorum zaten, 2.el ASUS, MSI falan önerir misiniz 2K icin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.