baho19072 Femtopat Katılım 21 Nisan 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #21 imgenius dedi: Gelince fikrinizi belirtir misiniz? Letgo'da görmüştüm 6K ilan onu aldınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Maalesef arkadaş benimle anlaşıp başkasına sattığı için alamadim.
imgenius dedi: Gelince fikrinizi belirtir misiniz? Letgo'da görmüştüm 6K ilan onu aldınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Maalesef arkadaş benimle anlaşıp başkasına sattığı için alamadim.
I imgenius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.567 Makaleler 1 Çözümler 6 12 Ağustos 2025 #22 baho19072 dedi: Maalesef arkadaş benimle anlaşıp başkasına sattığı için alamadim. Genişletmek için tıkla... Ben de almak için değil de inceleme için gezerken denk gelmiştim, muhtemelen 6K'ya biri alırım dedi sattı. Sağlık olsun hocam
baho19072 dedi: Maalesef arkadaş benimle anlaşıp başkasına sattığı için alamadim. Genişletmek için tıkla... Ben de almak için değil de inceleme için gezerken denk gelmiştim, muhtemelen 6K'ya biri alırım dedi sattı. Sağlık olsun hocam
baho19072 Femtopat Katılım 21 Nisan 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #23 imgenius dedi: Ben de almak için değil de inceleme için gezerken denk gelmiştim, muhtemelen 6K'ya biri alırım dedi sattı. Sağlık olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Vallahi ne yazık ki alamadım hocam bütçem de cikismadi şimdilik monitörümu satamadigim için nasıl değilmiş
imgenius dedi: Ben de almak için değil de inceleme için gezerken denk gelmiştim, muhtemelen 6K'ya biri alırım dedi sattı. Sağlık olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Vallahi ne yazık ki alamadım hocam bütçem de cikismadi şimdilik monitörümu satamadigim için nasıl değilmiş