Başar Özdere Kilopat Katılım 26 Mayıs 2019 Mesajlar 220 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #21 RuthlessGrey dedi: O zaman işinizi hayli hayli görür. Tepkime süresinde Windows için gecikme yaşamadım hiç. Bende attığım linki inceleyin, indirimde varken alın derim. Genişletmek için tıkla... Toshiba p300 önerir misiniz. Bugün ona denk geldim. Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
RuthlessGrey dedi: O zaman işinizi hayli hayli görür. Tepkime süresinde Windows için gecikme yaşamadım hiç. Bende attığım linki inceleyin, indirimde varken alın derim. Genişletmek için tıkla... Toshiba p300 önerir misiniz. Bugün ona denk geldim. Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
RuthlessGrey Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 605 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım Uzmanı, Yazılım Geliştirici 7 Kasım 2020 #22 Başar Özdere dedi: Toshiba p300 önerir misiniz. Bugün ona denk geldim. Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, Toshiba depolama da gayet iyi bir marka.
Başar Özdere dedi: Toshiba p300 önerir misiniz. Bugün ona denk geldim. Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Genişletmek için tıkla... Kesinlikle, Toshiba depolama da gayet iyi bir marka.