Bunu buldum birde, iyi duruyor. Bir de her şeyi tek SSD'de tutmak ömrü açsından SSD için fazla sorun olur mu? Bu durumda SSD ne kadar gider? Örnek veriyorum 10 yıl gidecekse 8 yıl gider gibi..Normal şartlarda 6 ayda sağlık %60'a inemez, %99 ihtimalle Chia kazılmış bununla zaten Crystal Disk Info ss'i isteyince yazılan toplam veriden ortaya çıkar. Başka modellere yönelmeni oneririm, 2. El depolama almak pek akıl karı değil.
Bunda DRAM yoktu galiba.Kingston 1 TB NV1 M.2 2280 NVMe SNVS/1000, 2100/1700 MB/s SATA : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Kingston 1 TB NV1 M.2 2280 NVMe SNVS/1000, 2100/1700 MB/s SATA : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bu daha iyi duruyor, hız testi isteyip biraz daha fikir sahibi olabilirsin.Bunu buldum birde, iyi duruyor. Bir de her şeyi tek SSD'de tutmak ömrü açsından SSD için fazla sorun olur mu? Bu durumda SSD ne kadar gider? Örnek veriyorum 10 yıl gidecekse 8 yıl gider gibi..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.