2.el Xbox 360 alınır mı?

360 çok eski hocam, yeni oyunları oynayamazsınız. Bende de var ama hiç sarmıyor artık çünkü oyunlar eski ve çoğu oyunda Online girilmiyor. Ama 1500 TL ile daha iyisini bulamazsınız muhtemelen.

Xbox 360 hatalı üretilen bir oyun konsoluydu. Çıktığı yıldan bu tarafa her üretilen 3 xbox'tan 1 tanesi kesin olarak bozulmuştu. Diğerlerinin de durumu şüpheli. Bu yüzden xbox 360 önermiyorum.

Bunun hatalı üretilme sebebi de, İlk orjinal xbox çok büyük ve kocamandı bundan dolayı tasarımına çok eleştiri yapıldı. Xbox 360'da önce kasayı tasarlayıp, sonra içini doldurdular. Fakat işlemci mimarisi büyük olduğundan (90nm ile 65nm arasında ürettiler), kasa güzel gözüksün diye küçük yaptıklarından iyi soğutulamıyor fazla ısınıyordu. Sonra da Kırmızı ışık hataları verip, alet çöpe gidiyordu. Isıl işlemle ömrü bir kaç ay uzatılabilse de, genelde kurtarılamıyor. Bu yüzden amerika'da pek çok müşteriye yeni xbox 360 gönderilse de, Türklere böyle bir şey yapmadılar. Bozulanın elinde kaldı xbox 360'lar.

Son düzenleme:
360 alırsanız Slim kasa alın derim. Sorunsuz bir kasadır. Ben de kullandım. Forza 1 ve 2 var.

@Cengiz TÜRKYILMAZ @RzExfeL hocalarım bilgisayarım var sadece konsol zevkini almak istiyorum GTA 5, pes, Minecraft, Forza gibi eski sürümleri oynatsa yeter PS3 alınır mı? Peki ama o 2000.

PS3'e fazladan para vermene değmez güçleri aynı zaten Slim kasa olan 360'lara bak ilk çıkan 360'larda 3K hatası vardı.

Xbox 360 hatalı üretilen bir oyun konsoluydu. Çıktı yıldan bu tarafa her üretilen 3 xbox'tan 1 tanesi kesin olarak bozulmuştu. Diğerlerinin de durumu şüpheli. Bu yüzden xbox 360 önermiyorum.

Bunun hatalı üretilme sebebi de, İlk orjinal xbox çok büyük ve kocamandı bundan dolayı tasarımına çok eleştiri yapıldı. Xbox 360'da önce kasayı tasarlayıp, sonra içini doldurdular. Fakat işlemci mimarisi büyük olduğundan (90nm ile 65nm arasında ürettiler), kasa güzel gözüksün diye küçük yaptıklarından iyi soğulamıyor fazla ısınıyordu. Sonra da Kırmızı ışık hataları verip, alet çöpe gidiyordu. Isıl işlemle ömrü bir kaç ay uzatılabilse de, genelde kurtarılamıyor. Bu yüzden amerika'da pek çok müşteriye yeni xbox 360 gönderilse de, Türklere böyle bir şey yapmadılar. Bozulanın elinde kaldı xbox 360'lar.
Arkadaşın alıcağı E model sizin bahsettiğiniz ilk kasalar.

360 ile 360 E arasındaki fark nedir hocam
360 E en son çıkan hem görünüşü hem yapısı oldukça iyi model, normal 360'larda Red Ring of Death sıkıntısı olabiliyor.

E model olan son kasa. 500 GB olan modeli de var. E kasa kırılmıyor diye biliyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221222-134900_letgo.jpg
    Screenshot_20221222-134900_letgo.jpg
    208 KB · Görüntüleme: 62

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı