Ekşi Limonata Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, ben PC toplayacağım bir de konsoldan oyun deneyimi yaşamak için Xbox 360 almak istiyorum. Sizce 2023'te alınır mı?
Merhaba arkadaşlar, ben PC toplayacağım bir de konsoldan oyun deneyimi yaşamak için Xbox 360 almak istiyorum. Sizce 2023'te alınır mı?
kayadznli Centipat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #2 Bende var temiz kullanılmışsa halen oynayabileceğin bir sürü oyun var. Kırılmışsa cihaz içine oyun da atabilirsin biraz zor ama alışınca yapılıyor. En nihayetinde beklentine göre beklentini karşılayabilir.
Bende var temiz kullanılmışsa halen oynayabileceğin bir sürü oyun var. Kırılmışsa cihaz içine oyun da atabilirsin biraz zor ama alışınca yapılıyor. En nihayetinde beklentine göre beklentini karşılayabilir.
Watson Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 1.347 Çözümler 5 30 Mayıs 2023 #3 PC toplayacaksanız gerek yok. O bütçeyi de PC'ye eklemek daha mantıklı.
Ekşi Limonata Decapat Katılım 10 Nisan 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2023 #4 Watson dedi: PC toplayacaksanız gerek yok. O bütçeyi de PC'ye eklemek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... 10-11K lık bir pc toplayacağım Xbox oynamayı çok merak ediyorum dediğiniz gibi yapacağım galiba
Watson dedi: PC toplayacaksanız gerek yok. O bütçeyi de PC'ye eklemek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... 10-11K lık bir pc toplayacağım Xbox oynamayı çok merak ediyorum dediğiniz gibi yapacağım galiba