2.el Xbox 8 veya 9. nesil gamepad önerisi

Enes0246

Centipat
Daha fazla  
Bütçem 1800TL.
One kolu olmasın Series X veya S kolu olsun.
2.el kutulu garantili olsun.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam 2. elde öneri yapmakpek doğru olmaz sonuçta sizin inceleyip bakmanız lazım satıcı ile kendiniz konuşup pazarlığınızı kendiniz yapmanız lazım sorunluluğunuzu kendiniz almalısınız ayrıca şehirde belirtmemişsiniz zaten biri bakar İzmir'den ilan verir ankaradasınızdır mesela bu yüzden bulunduğunuz şehri yazın ve dediklerimi düşünün. Bir de 1800 TL bütçe ile Monster Pusat Clutch gamepad e bakabilirsiniz ben o modeli çok az kullandım ama fena değil gibiydi ayrıca olumlu çok yorumu var ama siz bilirsiniz.

Şehir önemli değil bir şekilde kargolamaya ikna ederim ve bana Xbox gamepadi lazım.

Şehir önemli değil bir şekilde kargolamaya ikna ederim ve bana Xbox gamepadi lazım.

Ama dediğim gibi pek öneri beklemeyin kimsenin 2. öneri yapabileceğini sanmam sehibinden Letgo gibi yerlerde kendiniz bakıp satıcılar eli kendiniz iletişim kurun çünkü 2. elde satıcı iletişim lazım bunu kimsenin yapıpta ilanı size önericeğini pek sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…