modric Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #11 Everythink dedi: Hocam aldınız mı ilan kaldırılmış. Genişletmek için tıkla... Arkadaş İzmir'de yaşıyormuş ve kargo ile uğraşmak istemediğini belirtmiş eledim o yüzden.
Everythink dedi: Hocam aldınız mı ilan kaldırılmış. Genişletmek için tıkla... Arkadaş İzmir'de yaşıyormuş ve kargo ile uğraşmak istemediğini belirtmiş eledim o yüzden.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 29 Mayıs 2023 #12 modric dedi: Arkadaş İzmir'de yaşıyormuş ve kargo ile uğraşmak istemediğini belirtmiş eledim o yüzden. Genişletmek için tıkla... Size yazdiktan sonra arkadaşıni başka ilanina bakıp yazdim satmış sahibinden güvende ile keske yazsaydiniz çok uygun fiyatti.
modric dedi: Arkadaş İzmir'de yaşıyormuş ve kargo ile uğraşmak istemediğini belirtmiş eledim o yüzden. Genişletmek için tıkla... Size yazdiktan sonra arkadaşıni başka ilanina bakıp yazdim satmış sahibinden güvende ile keske yazsaydiniz çok uygun fiyatti.
modric Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #13 Everythink dedi: Size yazdiktan sonra arkadaşıni başka ilanina bakıp yazdim satmış sahibinden güvende ile keske yazsaydiniz çok uygun fiyatti. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun denk gelir illa.
Everythink dedi: Size yazdiktan sonra arkadaşıni başka ilanina bakıp yazdim satmış sahibinden güvende ile keske yazsaydiniz çok uygun fiyatti. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun denk gelir illa.