2. el Xbox ile gelen hesap kullanılır mı?

GainEager

Hectopat
Yer
Fox River
Bugün 2. el Xbox Series S aldım bir yerden. Adam dükkanda açarken de gösterdi kayıtlı hesap var falan dedi oyunları da var. Şu an eve gittim kurdum ve adamın hesabını mı kullanmalıyım sizce muhtemelen o esnafa satan kişinin hesabı. Yani bu hesapta oyun oynasam sorun çıkar mı Game Pass falan da var adamda. Yani uzaktan erişim sağlayabilir mi veya televizyona bir şey yapabilir mi?

Büyük ihtimal ortak Microsoft hesabına bağlı Game Pass'li bir Xbox hesabı vardır. 3 ayda bi genelde değiştirirler şifresini.

O hesap için yeni bir oyun yada game pass üyeliği almazsan sorun olmaz. Yarın birgün adam hesaptan çıkış yaparsa patlarsınyaptığın bütün ödemeler alımlar gider.

Onun harici oyna bişey olmaz.

O hesap için yeni bir oyun yada game pass üyeliği almazsan sorun olmaz. Yarın birgün adam hesaptan çıkış yaparsa patlarsınyaptığın bütün ödemeler alımlar gider.

Onun harici oyna bişey olmaz.
Hesapta gamepass ultimate var hocam davranışın etik olup olmadığını değil de bana sorun yaratıp yaratmayacağını düşünüyorum. Mesela netflix hesabımı girsem adam bunu bulabilir mi bir şekilde?

Büyük ihtimal ortak Microsoft hesabına bağlı Game Pass'li bir Xbox hesabı vardır. 3 ayda bi genelde değiştirirler şifresini.
Satın aldığım yere satan kişinin hesabı muhtemelen. Ortak hesap olsa sohbette saçma sapan konuşmalar vs. olacağını varsayıyorum ama öyle bir şey göremedim.

Satın aldığım yere satan kişinin hesabı muhtemelen. Ortak hesap olsa sohbette saçma sapan konuşmalar vs. olacağını varsayıyorum ama öyle bir şey göremedim.

Ortak Microsoft hesaplarına kendi Xbox hesabını bağlayıp Ultimate'i kullanabiliyorsun. Ben param yokken Forza'yı öyle alıp oynuyordum. Belki öyle bir hesaptır.

Ortak Microsoft hesaplarına kendi Xbox hesabını bağlayıp Ultimate'i kullanabiliyorsun. Ben param yokken Forza'yı öyle alıp oynuyordum. Belki öyle bir hesaptır.
Yani hesabın sahibi bir şey yapamaz uzaktan vs. bağlanamaz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…