TinyUnder1905 Kilopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 119 9 Mayıs 2021 #21 YGder dedi: Yorum yapan bilgi veren herkese çok teşekkür ediyorum cihazı aldım Eki Görüntüle 691557 Genişletmek için tıkla... Bu konuyu şimdi gördüm. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan dostum Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2021
YGder dedi: Yorum yapan bilgi veren herkese çok teşekkür ediyorum cihazı aldım Eki Görüntüle 691557 Genişletmek için tıkla... Bu konuyu şimdi gördüm. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan dostum
YGder Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 12 Mayıs 2021 #22 EfeErcinn dedi: 2.el Xbox One S alacağım, ben de aldığımda Game Pass açabilecek miyim? (2.el) Ben 2.el Xbox One S alacağım aldığımda Game Pass ve GTA 5'i son sürüm oynayabilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsin. TinyUnder1905 dedi: Bu konuyu şimdi gördüm. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan dostum Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
EfeErcinn dedi: 2.el Xbox One S alacağım, ben de aldığımda Game Pass açabilecek miyim? (2.el) Ben 2.el Xbox One S alacağım aldığımda Game Pass ve GTA 5'i son sürüm oynayabilecek miyim? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsin. TinyUnder1905 dedi: Bu konuyu şimdi gördüm. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullan dostum Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
K Kod adı Tarık Yoctopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #23 YGder dedi: - Genişletmek için tıkla... Sahibinden.com'dan yüz yüze görüşerek mi aldın, yoksa param güvende ile mi aldın?
YGder dedi: - Genişletmek için tıkla... Sahibinden.com'dan yüz yüze görüşerek mi aldın, yoksa param güvende ile mi aldın?
YGder Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 66 Çözümler 1 15 Ağustos 2021 #24 Kod adı Tarık dedi: Sahibinden.com'dan yüz yüze görüşerek mi aldın, yoksa param güvende ile mi aldın? Genişletmek için tıkla... Yüz yüze görüşerek satın aldım. Satın aldığım kişi konsol çalışırken, oyun oynarken video çekti konsolda herhangi bir sorun olup olmadığını da bu şekilde anlamış oldum.
Kod adı Tarık dedi: Sahibinden.com'dan yüz yüze görüşerek mi aldın, yoksa param güvende ile mi aldın? Genişletmek için tıkla... Yüz yüze görüşerek satın aldım. Satın aldığım kişi konsol çalışırken, oyun oynarken video çekti konsolda herhangi bir sorun olup olmadığını da bu şekilde anlamış oldum.