Zenvoy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 1.283 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #1 450 TL'ye sorunsuz ikinci el Xbox One S gamepad buldum. Genellikle Forza 4'de kullanacağım. Sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2022
450 TL'ye sorunsuz ikinci el Xbox One S gamepad buldum. Genellikle Forza 4'de kullanacağım. Sizce alınır mı?
mustafaemird Hectopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #2 Garantisi varsa ve kutusu alınır.
Zenvoy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 1.283 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #3 mustafaemird dedi: Garantisi varsa ve kutusu alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam daha sormadım ama hiçbir sorunu yokmuş. Zaten alırken test edip alıcam. Bir de Forza 4'de gamepad ile oynamak mı yoksa klavye ile oynamak mı?
mustafaemird dedi: Garantisi varsa ve kutusu alınır. Genişletmek için tıkla... Hocam daha sormadım ama hiçbir sorunu yokmuş. Zaten alırken test edip alıcam. Bir de Forza 4'de gamepad ile oynamak mı yoksa klavye ile oynamak mı?
mustafaemird Hectopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #4 Zenvoy dedi: Hocam daha sormadım ama hiçbir sorunu yokmuş. Zaten alırken test edip alacağım. Bir de Forza 4'de gamepad ile oynamak mı yoksa klavye ile oynamak mı? Genişletmek için tıkla... Kolla oynaman daha zevkli olur senin için yani gamepadle oynaman daha iyi Forza 4'ü ama garantisini ve kutusunu da sor ona göre al bence yoksa alma problemli olabilir.
Zenvoy dedi: Hocam daha sormadım ama hiçbir sorunu yokmuş. Zaten alırken test edip alacağım. Bir de Forza 4'de gamepad ile oynamak mı yoksa klavye ile oynamak mı? Genişletmek için tıkla... Kolla oynaman daha zevkli olur senin için yani gamepadle oynaman daha iyi Forza 4'ü ama garantisini ve kutusunu da sor ona göre al bence yoksa alma problemli olabilir.
UmutCCAN Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 922 Çözümler 1 28 Nisan 2023 #5 Zenvoy dedi: Hocam daha sormadım ama hiçbir sorunu yokmuş. Zaten alırken test edip alıcam. Bir de Forza 4'de gamepad ile oynamak mı yoksa klavye ile oynamak mı? Genişletmek için tıkla... aldın mı
Zenvoy dedi: Hocam daha sormadım ama hiçbir sorunu yokmuş. Zaten alırken test edip alıcam. Bir de Forza 4'de gamepad ile oynamak mı yoksa klavye ile oynamak mı? Genişletmek için tıkla... aldın mı