2. el Xbox One S kaç ₺ eder?

Makaleler
7
Arada alıp böyle Game Pass oyunları oynamayı düşünüyorum. Ürünün satıcı değilim o yüzden öldürücü fiyatlar yazmanıza gerek yok. Nasıl bir fiyat aralığında bakmam lazım bu ürüne? 1300 iyi bir fiyat mı mesela yoksa fazla mı? Ayrıca daha uzun ömürlülük açısından Xbox One X almamı önerir misiniz yoksa gereksiz mi olur aradaki fiyat farkına? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam konsol eski ama 2300TL civarı teşhir ürünü alabilirsiniz ikinci elden iyi olacaktır.

Benim düşüncem X e gerek yok. S işini görecektir. 1300 civarına 1 kollu 500GB bulmak mümkün ve iyi bir fiyat. 1 TB da tercih edebilirsin tabii ki. Game Pass'i forumdakilerin biraz fazla yücelttigini düşünüyorum ama Türkiye şartlarında güzel. Yakuza ve Wolfenstein serilerini öneririm.

Asıl olay EA playde.

En fazla 1500TL. Ben geçen hafta 5 ay garantili One S'i 1300TL'ye aldım. 1300-1500TL arasına temiz kullanılmış bir One S bulabilirseniz almaya değer. All Digital Edition almanızı öneririm, piyasaya çıkış tarihi diskli versiyondan daha sonra olduğu için kullanım süresinin az olması çok muhtemel ki benim gibi garantili bir ürüne bile denk gelebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…