Zyix01 Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 876 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar tek kol temiz bir Xbox One X buldum 4700 TL'ye sizce alınır mı? Series S al demeyin Series S alamam bğtçem yok maalesef ya One S'ya da One X alacağım Alırken nelere dikkat etmeliyim?
Arkadaşlar tek kol temiz bir Xbox One X buldum 4700 TL'ye sizce alınır mı? Series S al demeyin Series S alamam bğtçem yok maalesef ya One S'ya da One X alacağım Alırken nelere dikkat etmeliyim?
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Şubat 2023 #2 Alacaksanız bence bir dükkandan almayı tercih edin.
EnesTkt Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 823 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #3 Zyix01 dedi: Arkadaşlar tek kol temiz bir Xbox One X buldum 4700 TL'ye sizce alınır mı? Series S al demeyin Series S alamam bğtçem yok maalesef ya One S'ya da One X alacağım. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Kontrol edilip alınabilir.
Zyix01 dedi: Arkadaşlar tek kol temiz bir Xbox One X buldum 4700 TL'ye sizce alınır mı? Series S al demeyin Series S alamam bğtçem yok maalesef ya One S'ya da One X alacağım. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Kontrol edilip alınabilir.
Zyix01 Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 876 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #4 FortmanForever dedi: Alacaksanız bence bir dükkandan almayı tercih edin. Genişletmek için tıkla... Hocam dükkanda 2 kollu 6 ay dükkan garantili 6000 TL diyor ben tek kol 4700 buldum bir de 1000 TL 8. nesil kol alacağım hangisi daha mantıklı sence? EnesTkt dedi: Kontrol edilip alınabilir. Genişletmek için tıkla... Nelere dikkat etmeliyim hocam
FortmanForever dedi: Alacaksanız bence bir dükkandan almayı tercih edin. Genişletmek için tıkla... Hocam dükkanda 2 kollu 6 ay dükkan garantili 6000 TL diyor ben tek kol 4700 buldum bir de 1000 TL 8. nesil kol alacağım hangisi daha mantıklı sence? EnesTkt dedi: Kontrol edilip alınabilir. Genişletmek için tıkla... Nelere dikkat etmeliyim hocam
EnesTkt Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 823 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #5 Zyix01 dedi: Hocam dükkanda 2 kollu 6 ay dükkan garantili 6000 TL diyor ben tek kol 4700 buldum bir de 1000 TL 8. nesil kol alacağım hangisi daha mantıklı sence? Nelere dikkat etmeliyim hocam. Genişletmek için tıkla... Sorun var mı arızası ısınması kontrol edin sorun yoksa alın.
Zyix01 dedi: Hocam dükkanda 2 kollu 6 ay dükkan garantili 6000 TL diyor ben tek kol 4700 buldum bir de 1000 TL 8. nesil kol alacağım hangisi daha mantıklı sence? Nelere dikkat etmeliyim hocam. Genişletmek için tıkla... Sorun var mı arızası ısınması kontrol edin sorun yoksa alın.
Zyix01 Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 876 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #6 EnesTkt dedi: Sorun var mı arızası ısınması kontrol edin sorun yoksa alın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler bu One X'lerde barkod var mı açılıp açılmadığını belirten bir bilgin var mı?
EnesTkt dedi: Sorun var mı arızası ısınması kontrol edin sorun yoksa alın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler bu One X'lerde barkod var mı açılıp açılmadığını belirten bir bilgin var mı?