2.el Xbox Series S alınır mı?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşım Xbox Series S alacak. Yanında mavi kolu ile 9 bin TL fiyatta. Sahibinden Param Güvende ile alacak. Acaba bir sorun olup olmadığını nasıl anlarız?

Her şeyden önce ne tür oyunlar oynamak için alacak?
Hocam forza, rainbow, minecraft gibi oyunlar.

Alınır ama yurt dışından getirtme imkanın olunca mantıksız sıfırı aynı fiyat oluyor.

Her türlü oyunlara çok para vermeyen biri için kârlı.
Hocam dediğinizi anlamadım ama 9 bin TL kolu ile beraber güzel bence.

9K'ya bir tık pahalı gibi geldi ya. Şu an sarı sitede pazarlıksız 8000₺'ye bulunabiliyor ama kesinlikle alınır 9k'ya oyun oynatacak cihaz alıyorsunuz.

Hocam forza, rainbow, minecraft gibi oyunlar.
Forza için alınacaksa evet başka seçenek yok zaten. Arada kullanır ileride satmayı düşünüyorsa PS4 Slim daha mantıklı olacaktır. Series S iyi güzel cihaz fakat piyasası yavaş. PS4 Slimi hızlı bir şekilde elinden çıkarabilir ama Xbox için bu geçerli değil. Bu dediğimi ileride satmayı düşünüyorsa aklınızda bulundurun yoksa çok önemli değil. Fiyat uygun değil aksine yüksek belirteyim. Series S çok rahat bir şekilde 6.5-7.5 arasına bulunabiliyor. Örnek olarak buraya bıraktım. Kendi ilanım vs değil yanlış anlaşılmasın. Bakmanız gereken 2 şey var; biri cihaz ısınıyor mu ve ses yapıyor mu? Diğeri ise controllerda drift sıkıntısı var mı? İlki için alacağınız adam yüksek grafikli bir oyunu açık bıraksın, 10 dakika sonra size cihazın çıkardığı sesi atsın. Diğeri için ise kol kendi kendine sağa veya sola çekiyorsa anlaşılacaktır zaten. Çok basit bir video ile çözülür.

Forza için alınacaksa evet başka seçenek yok zaten. Arada kullanır ileride satmayı düşünüyorsa PS4 Slim daha mantıklı olacaktır. Series S iyi güzel cihaz fakat piyasası yavaş. PS4 Slimi hızlı bir şekilde elinden çıkarabilir ama Xbox için bu geçerli değil. Bu dediğimi ileride satmayı düşünüyorsa aklınızda bulundurun yoksa çok önemli değil. Fiyat uygun değil aksine yüksek belirteyim. Series S çok rahat bir şekilde 6.5-7.5 arasına bulunabiliyor. Örnek olarak buraya bıraktım. Kendi ilanım vs değil yanlış anlaşılmasın. Bakmanız gereken 2 şey var; biri cihaz ısınıyor mu ve ses yapıyor mu? Diğeri ise controllerda drift sıkıntısı var mı? İlki için alacağınız adam yüksek grafikli bir oyunu açık bıraksın, 10 dakika sonra size cihazın çıkardığı sesi atsın. Diğeri için ise kol kendi kendine sağa veya sola çekiyorsa anlaşılacaktır zaten. Çok basit bir video ile çözülür.
Hocam sizin attığınız xbox one S. Series ile farklı şeyler değil mi ?

Hocam sizin attığınız xbox one S. Series ile farklı şeyler değil mi ?
Evet farklı şeyler gözümden kaçmış özür dilerim. Örnek olarak buraya bir tane daha ilan attım. Çok fazla ilan görebilirsiniz bu fiyatlarda. Hatta Facebook gruplarında vs kendim 6.5 bandında bir ton ilan gördüm. Bunları size gösterme amacım fiyatın uygun olmadığını göstermek için çünkü çok fazla ilan var bu fiyat bantlarında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00