2.el Xbox Series S alınır mı?

Tekno Abbas

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Xbox Series S almayı düşünüyorum 2. el. Aklımda PS5 var ama çok pahalı. 2025'te alınır mı? Neye dikkat etmeli

Herkese merhaba. Xbox Series S almayı düşünüyorum 2. el. Aklımda PS5 var ama çok pahalı. 2025'te alınır mı? Neye dikkat etmeli.

Bence alınır hem geriye dönüklüğü var yani kütüphane bayağı geniş ve günümüzdeki oyunları da çalıstırabiliyor. Ve nereden alacaksınız ikinci el sitemi yoksa herhangi bir konsolcumu.

Herkese merhaba. Xbox Series S almayı düşünüyorum 2. el. Aklımda PS5 var ama çok pahalı. 2025'te alınır mı? Neye dikkat etmeli
İçi açılmışmı açılmışsa ne işlem yapılmış gibi detaylara bakılabilir ayrıca xbox x 20 bin TL gibi fiyatlara sarı sitede var bütçeyi zorlarsanız sizi daha uzun ve memnun edicek bir sistem alabilirsiniz bu dönem için s sizi 2 3 yıl götürebilir ama grafikleri düşebilirsiniz

Bilgisayarınız belli bir gücün üstündeyse hiç gereği yok konsolun. Xbox'ın neredeyse tüm oyunları PC de de oynanıyor çünkü. Hem hocamın dediği gibi eskidi bence de artık bekleyip yeni jenerasyonu alabilirsiniz sanırım 2027 de ya da 2028 de çıkacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı