or-kun Kilopat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #1 Uyguna şehrimde 2. el Series S buldum. 2 yıla yakın Microsoft TR garantili olduğu yazıyor adam çok kullanmamış. Ben garantisini üzerime geçirebilir miyim, adamdan aldıktan sonra bir sıkıntı yaşar mıyım?
Uyguna şehrimde 2. el Series S buldum. 2 yıla yakın Microsoft TR garantili olduğu yazıyor adam çok kullanmamış. Ben garantisini üzerime geçirebilir miyim, adamdan aldıktan sonra bir sıkıntı yaşar mıyım?
F falseside Megapat Katılım 23 Haziran 2017 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #2 Xbox garanti konusunda en rahat cihaz. Sadece seri numarasından işlem yapıyorlar. Fatura, garanti belgesi vs. uğraştırmıyorlar.
Xbox garanti konusunda en rahat cihaz. Sadece seri numarasından işlem yapıyorlar. Fatura, garanti belgesi vs. uğraştırmıyorlar.
or-kun Kilopat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2024 #3 falseside dedi: Xbox garanti konusunda en rahat cihaz. Sadece seri numarasından işlem yapıyorlar. Fatura, garanti belgesi vs. uğraştırmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Sizce 11 bin TL'lik fiyat nasıl 2 yıla yakın garantili cihaza ?
falseside dedi: Xbox garanti konusunda en rahat cihaz. Sadece seri numarasından işlem yapıyorlar. Fatura, garanti belgesi vs. uğraştırmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Sizce 11 bin TL'lik fiyat nasıl 2 yıla yakın garantili cihaza ?