2.el Xeon E5450 almak

Bütçe
200

WellGöz

Kilopat
Daha fazla  
Sahibinden'de LGA775 işlemcilere bakarken yakınımda tam bütçeme uygun bir Xeon E5450 gördüm. Açıklamasında sıfır yazıyor. Daha önce 2.el alışveriş yapmadığım için GeT gibi olayları tam bilmiyorum. Sizce bu ilan güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sahibinden'de LGA775 işlemcilere bakarken yakınımda tam bütçeme uygun bir Xeon E5450 gördüm. Açıklamasında sıfır yazıyor. Daha önce 2.el alışveriş yapmadığım için GeT gibi olayları tam bilmiyorum. Sizce bu ilan güvenilir mi?
Hocam param güvende ile alırsanız kargo size ulaştıktan sonra 3 gün içerisinde siparişi kendiniz onaylamanız gerekiyor ki para satıcının hesabına aktarılsın. Yani güvenilir. Sahibinden üzerinden çok fazla satış yaptım ve Param Güvende ile daha kolay satılıyor. Bozuk çıkarsa iade de edebiliyorsunuz.

Param Güvende ile güvenceniz var, güvenilir bir sistem. Siz ürünü onaylamadan kullanıcı parayı almaz, para Sahibinden hesaplarında bekletilir. Sorun çıkması halinde sorun gerekirse Sahibinden aracılığıyla çözülür. Yalnız ürün sıfır olamaz. Piyasada sıfır 775 pin işlemci bulamazsınız. Zaten ürün açıklamasında da sıfır olduğuna dair bir ibare yok.

Param güvende ile güvenceniz var, güvenilir bir sistem. Siz ürünü onaylamadan kullanıcı parayı almaz, para sahibinden hesaplarında bekletilir. Sorun çıkması halinde sorun gerekirse sahibinden aracılığıyla çözülür. Yalnız ürün sıfır olamaz. Piyasada sıfır 775 pin işlemci bulamazsınız. Zaten ürün açıklamasında da sıfır olduğuna dair bir ibare yok.

İlan bilgileri kısmında sıfır yazıyor ama aynı zamanda Core 2 Quad model olduğu yazıyor. Aslında gidip testlerini yapmayı düşünüyordum ama maalesef şu an Karasudayım ve ben geri dönene kadar satılmış olur buyük ihtimal.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı