Bütçe başlıkta da belirttiğim gibidir. Biliyorum bütçe az 2. el ya da sıfır fark etmez. Önerilerinizi bekliyorum. Bir link bırakacağım. İnceleyebilir misiniz?
Bütçe başlıkta da belirttiğim gibidir. Biliyorum bütçe az 2. el ya da sıfır fark etmez. Önerilerinizi bekliyorum. Bir link bırakacağım. İnceleyebilir misiniz?
Anlıyorum. Güvenli ödeme eklememişler. Sordum eklemeyi bilmediğini söyledi. İlk defa satıyormuş.Bir 8 GB RAM daha alırsanız gider.
Anlıyorum. Güvenli ödeme eklememişler. Sordum eklemeyi bilmediğini söyledi. İlk defa satıyormuş.
Sahibinden güvenli ödeme sizce bir sıkıntı çıkartır mı? Bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Nedir nasıl işliyor? Aydınlatabilir misiniz?Letgo'da güvenli ödeme yok diye biliyorum gardrop ya da sahibinden den yapın.
Sahibinden güvenli ödeme sizce bir sıkıntı çıkartır mı? Bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Nedir nasıl işliyor? Aydınlatabilir misiniz?
Hocam sahibinden satıcılar için riskli alıcılar için risksiz bir şey alacağınız şey 100 TL diyelim 120 TL ödüyorsunuz adam kargoluyor sana ulaşıyor test ediyorsun sorunsuzda onaylıyorsun adama para gidiyor onaylamazsan iade etmek istersen ediyorsun.
Anladım teşekkür ederim.Hocam sahibinden satıcılar için riskli alıcılar için risksiz bir şey alacağınız şey 100 TL diyelim 120 TL ödüyorsunuz adam kargoluyor sana ulaşıyor test ediyorsun sorunsuzda onaylıyorsun adama para gidiyor onaylamazsan iade etmek istersen ediyorsun.
Peki iade edince alıcının ödediği hizmet bedeli geri ödenmiyor değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.