Şu an içinde kartuş yoksa mecbur kartuş alacaksınız. Kartuşlar ve adaptör gibi şeyleri aldığınızda 2000'e yaklaşır zaten fiyat.
Canon Pixma E414 Tarayıcı + Fotokopi Renkli Çok Fonksiyonlu Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı uygun fiyatla Avansas'ta. Tıkla, 1 iş gününde ücretsiz teslimat avantajıyla satın al!
Şöyle bir yazıcı alabilirsiniz. E404 modelini kullanıyorum 7-8 senedir? 1 kere kartuş değişti sadece. Mürekkep doldurma şöyle oluyor. Mürekkep kutusundan şırıngaya mürekkep çekiyorsunuz. Sonra kartuşun kapağına açtığınız deliklerden içine basıyorsunuz. Renk sırası vs. çok önemli. Burada yüzeysel anlattım ama kartuşa göre video vardır internette.
Mesela attığım yazıcıyı alırsanız:
Canon (Pg- 46/Cl-56) Kartuş Dolum Seti 4X100 ML en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Kartuşlar genelde 1-1, 5 ay dayanıyor sonra bitiyor (kullanıma bağlı. Ben günde 3-4 sayfa alıyorum en az) her bittiğinde yenisini almaya kalksam yılda 8 bin küsur para çıkar cebimden. Ama bir mürekkep dolum seti ile kartuşu çok kez doldurursunuz. 10'dan fazla kez doldurdum hala yarıya gelmedi mürekkepler.