Semih Güzel Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #1 Önümüzdeki hafta pasaport almış olacağım ve yurt dışı 2. el iPhone alsam Türkiye'den, onu kaydettirebilir miyim? Nasıl oluyor bu süreç? Benim yurt dışına çıkmış olmam gerekiyor mu?
Önümüzdeki hafta pasaport almış olacağım ve yurt dışı 2. el iPhone alsam Türkiye'den, onu kaydettirebilir miyim? Nasıl oluyor bu süreç? Benim yurt dışına çıkmış olmam gerekiyor mu?
Atsızsz Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 673 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #2 Hocam böyle bir konu bende açtım bana yurt dışına çıkıp geri gelirsem pasaport kaydı olacağını söylediler
Hocam böyle bir konu bende açtım bana yurt dışına çıkıp geri gelirsem pasaport kaydı olacağını söylediler
Semih Güzel Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2022 #3 Atsızsz dedi: Hocam böyle bir konu bende açtım bana yurt dışına çıkıp geri gelirsem pasaport kaydı olacağını söylediler. Genişletmek için tıkla... Çok değişik bir durum cidden anlayamıyorum böyle olmasını.
Atsızsz dedi: Hocam böyle bir konu bende açtım bana yurt dışına çıkıp geri gelirsem pasaport kaydı olacağını söylediler. Genişletmek için tıkla... Çok değişik bir durum cidden anlayamıyorum böyle olmasını.