2. elde RTX 4060 ne kadar eder?

Bütçe
13000
Değmez. 12 bine RTX 3080 aldım daha dün, katbekat daha güçlü bir kart. 10-12 arasına RX 6800 ve 6800 XT gibi alternatiflere de yönelebilirsiniz. Her şekilde 4060'dan daha iyidir.
Hocam bana niye beğenmedim attınız anlayamadım? Alınır mı bu fiyata demiş öneri istememiş ki?

Pazarlık olur pazarlıkla 11500'e alsam nasıl olur?

Mining çıkması oluyor onlar.
Her kart mining çıkması değildir, her mining çıkması kart da çöp değildir. Şu kafadan çıkıp ezbere konuşmamak lazım.

Mining çıkması bir çok kart "sadece oyun için kullanılan" kartlardan daha temiz oluyor. Hem de 12 bin bütçeye temiz kullanılmış, mining görmemiş RX 6800 bulmak gayet de mümkün. Ayrıca mining biteli 4 yıl oluyor, hatırlatırım.

Hocam bana niye beğenmedim attınız anlayamadım? Alınır mı bu fiyata demiş öneri istememiş ki?
Fikrinizi beğenmediğim için size hesap vermek zorunda olduğumu sanmıyorum. Alınmaz bu fiyata bu kart.

Her kart mining çıkması değildir, her mining çıkması kart da çöp değildir. Şu kafadan çıkıp ezbere konuşmamak lazım.

Mining çıkması bir çok kart "sadece oyun için kullanılan" kartlardan daha temiz oluyor. Hem de 12 bin bütçeye temiz kullanılmış, mining görmemiş RX 6800 bulmak gayet de mümkün. Ayrıca mining biteli 4 yıl oluyor, hatırlatırım.

Fikrinizi beğenmediğim için size hesap vermek zorunda olduğumu sanmıyorum. Alınmaz bu fiyata bu kart.
hocam peki bişey daha sorucam rx 6800 benim bildiğim 2020 yılında çıkmış eski teknoloji kullanan bi kart amd olması ayrı bi problem , driver desteği uzun olabilir ama driver problemleri illaki olucaktır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı