2. elde RX 570 önerisi

Merhaba arkadaşlar, ben RX 570 4 GB alacağım. Fakat 2 el fiyatları 2000 TL ile 2800 TL arası. Ben 2300 TL'ye Gigabyte modelinden buldum sizce normal fiyatı mı, yoksa dolandırıcılık mı? Linki bu: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...tu-gigabayt-aorus-rx-570-4gb-1050290616/detay
Satıcıyı tanımam bir şey diyemiyorum ama elimde bu 3 kart olsa 6 ay önce yapabileceğim tek şey mining olurdu.
Ayrıca ilandaki kişiden bağımsız olarak RX570'de Aorus backplate çok güzel tamam ama fanları tutan plastik tarafı aşırı dandik malzeme. Kendi kendine bile kırılabilir o derece. 😊
2022-09-15_15-23-36.png

Satıcıyı tanımam bir şey diyemiyorum ama elimde bu 3 kart olsa 6 ay önce yapabileceğim tek şey mining olurdu.
Ayrıca ilandaki kişiden bağımsız olarak RX570'de Aorus backplate çok güzel tamam ama fanları tutan plastik tarafı aşırı dandik malzeme. Kendi kendine bile kırılabilir o derece. 😊
Eki Görüntüle 1518227
Ah bir yorum yaptım az önce sildim keşke silmez olaydım... Satıcı ile alışverişim oldu RX 570'i arızalı olarak kendisine satmıştım... Yaptırıp mining yapmıştır muhtemelen çünkü alışveriş esnasında kendisinde 4 adet daha ekran kartı vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı