2. elde RX 570 önerisi

@Nor0 dediğim gibi tamircilerin çoğu bu seriden geçiniyor benim bozuk RX 570 satmıştım çok ama çok sorunlu bir seri.

@Nor0 zaten sorun WattMan kapanmalar mavi ekran sorunları hayattan bezdiren bir seri 1.5 yıl beni bunalttı. O yüzden RX 400 ve RX 500 serisi kart alacakları ben baştan uyarıyorum sonra üzülmesinler.

@Nor0 zaten sorun WattMan kapanmalar mavi ekran sorunları hayattan bezdiren bir seri 1.5 yıl beni bunalttı. O yüzden RX 400 ve RX 500 serisi kart alacakları ben baştan uyarıyorum sonra üzülmesinler.

Bazen olduğu oluyor ben 1 sene öncesi çok yaşıyordum ama artık hiç olmuyor şans işi gibi bir şey o.

@Nor0 ben şansa inanmam bozulan kart yerine GTX 1050 Ti aldım gayet mutluyum yakında yükselteceğim.

Bu fiyata Nvidia kart bulamazsınız zaten, bütçe 2000 ise RX 570 kadar güçlü bir kart almak çok zor. Ben 2 yıl kullanan biri olarak Gigabyte RX 570 önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…