Merhaba. 2. el bir sistem toplamayı düşünüyorum RX 580'li bir sistem toplayacağım anakart işlemci vs önerir misiniz? Kasa almayı pek düşünmüyorum ve 1600x900 bir monitörde oynayacağım bütçem çok fazla değil ama kesin bir rakamda veremiyorum .net bir bütçem yok tek istediğim çoğu oyunda 60 FPS oynayabilmek.
Merhaba. 2. el bir sistem toplamayı düşünüyorum RX 580'li bir sistem toplayacağım anakart işlemci vs önerir misiniz? Kasa almayı pek düşünmüyorum ve 1600x900 bir monitörde oynayacağım bütçem çok fazla değil ama kesin bir rakamda veremiyorum .net bir bütçem yok tek istediğim çoğu oyunda 60 FPS oynayabilmek.
Merhabalar dostum hikayeli oyunlar oynayacaksan fpsin artmayabilir artadabilir tabi ama ben şahsen ekran kartım 1050ti iken rx 6600 aldım fakat gta 5 ve valorantta fpsim artmadı işlemci tabanlı oyun olduğu için daha güçlü bir işlemci aldım ve fpsim harbiden arttı Şimdi sen hangi oyunları oynayacaksın bana yazar mısın bir kontrol sağlayıp ona göre işlemci ve anakart önerisi sunayım.
Merhaba dostum hikayeli oyunlar oynayacaksan FPS'in artmayabilir artadabilir tabii ama ben şahsen ekran kartım 1050 Ti iken RX 6600 aldım fakat GTA 5 ve Valorant'ta FPS'im artmadı işlemci tabanlı oyun olduğu için daha güçlü bir işlemci aldım ve FPS'im harbiden arttı Şimdi sen hangi oyunları oynayacaksın bana yazar mısın bir kontrol sağlayıp ona göre işlemci ve anakart önerisi sunayım.
Şu anlık bilgisayarı aşırı yoran bir oyuna sahip değilim fiyatları sayesinde fakat Rust benzeri oyunları düşünüyorum belki RDR2 de olabilir onlara bilgisayarı topladıktan sonra kalan parayla bakacağım
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz FSP H3-550 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP H3-550 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.769,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool PK550D 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PK550D 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.644,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool PF550 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PF550 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.575,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!