Thorinn Centipat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 2 yeni fan aldım. Bu fanları sıcak havayı dışarı atması icin kasanın üst tarafına aldım. Bu 2 fanı da PSU'ya bağlı olarak kullanıyorum. Bunun bir zararı var mı?
2 yeni fan aldım. Bu fanları sıcak havayı dışarı atması icin kasanın üst tarafına aldım. Bu 2 fanı da PSU'ya bağlı olarak kullanıyorum. Bunun bir zararı var mı?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 18 Haziran 2023 #2 Her türlü PSU'ya bağlı çalışacak. Bir zararı olmaz. Molex ile bağlı değil mi?
Thorinn Centipat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 Nizel G dedi: Her türlü PSU'ya bağlı çalışacak. Bir zararı olmaz. Molex ile bağlı değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet fanın yanında gelen Molex ile bağlı. Tam devirde dönüyor o yüzden sorma gereği duydum
Nizel G dedi: Her türlü PSU'ya bağlı çalışacak. Bir zararı olmaz. Molex ile bağlı değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet fanın yanında gelen Molex ile bağlı. Tam devirde dönüyor o yüzden sorma gereği duydum