2 Fanlı GTX 750TI Boyutları ve Kasa Uyumluluğu

Elmar123

Decapat
@Muhammet Furkan ÇANKAYA Hocam merhaba. GTX 750TI almak istiyorum ama ekran kartının kasaya sığmamasından korkuyorum. Kasanın fotoğrafını ekledim. Asus GTX 750TI 2 fanlı benim kasaya sığar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
O kasaya ben ekran kartı olsam girmem hocam naptınız hiç mi temizlemediniz ?

Fotoğrafları görünce istemsiz bir hapşırma isteği geldi. Hocam bir temizleyin şunu yazık günah

Cevab için teşekkür ederim
Sığmasa bile kasanın engel olan kısmını kesebilirsiniz. Harddiskin yerini değiştirmeniz yeterli olacaktır.
Cevab için sağolun
O kasaya ben ekran kartı olsam girmem hocam naptınız hiç mi temizlemediniz ?
Haklısınız hocam bilgisyar biraz eski olduğu için bir nevi umursamadım parçalar gelsin güzelce temizleyib macununuda sürücem

Fotoğrafları görünce istemsiz bir hapşırma isteği geldi. Hocam bir temizleyin şunu yazık günah
Kusura bakmayın hocam kirlilik için
tamam hocam sağolun
Hocam kasayı bir güzel temizleyin yoksa ekran kartı değil hamam böceği falan girecek.

Bu model için verilen değerler: 21,8 x 11,5 x 3,9 Santimetre. İstediğiniz model tam olarak bu değilse Asus'un sitesinde bulup özellikler kısmından bakabilirsiniz.
bide hocam intel core i7 870 bu kart için yeterli dimi?

Aynı boyutlarda kasa bende de var ve asusun gtx 750 ti'ını kullanıyorum hiç sorun olmaz dert etme.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…