2 farklı bilgisayarda aynı dosyayı kullanabilmek

khalannz7

Hectopat
Böyle bir şey mümkün mü? Bir masaüstüm ve bir laptopum var aynı dosya ikisinde de olacak ve sürekli güncellenmeleri lazım. Mesela dosyamın adı X olsun masaüstü bilgisayarımda X dosyasına girip içine bir PDF attığımda, laptoptaki aynı X dosyamda güncellenir mi? Ben bunu sürekli flash disk ile yapmayı düşündüm sürekli güncellemeyi ama merak ettim böyle bir ihtimal var mı?

OneDrive ile senkronize edilebilir veya Flash disk, taşınabilir depolama birimi ile de yapılabilir. Değişiklik uygulanan dosyalar depolama biriminde kayıtlı kalıyor. Depolama birimini, yeni bilgisayara taktığınızda, yaptığınız değişiklikler kaydedilmişse diğer bilgisayarda bu verilere bakabilirsiniz.

OneDrive ile yapılabiliyor olması lazım dediğiniz işlemin.

OneDrive veya en iyisi aynı ağa bağlı ise masaüstü PC nizde bir dosyayı ağda paylaşabilirsin, istediğin cihazda anında kullanabilirsin

Bunun hakkında detaylı bir video anlatımı var mı acaba?

OneDrive işi kolay olmalı hocam, iki cihaza da OneDrive kurup aynı hesabı girip bakın, nasıl yapıldığını tam olarak bilmiyorum.

Eğer aynı ağda işlem yapıyorsanız OneDrive önermem çünkü internete kaydediyor ve diğer bilgisayarında indirmesi gerekiyor. Yerel ağ dan paylaşmak daha sağlıklı olacaktır.
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…