2 Farklı Boyut veya Frekansta RAM Takılır Mı?

Resilence

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an sitemimde G.skill Ripjaws 1600 MHz 4 GB'lik RAM var. Az önce sahibinden.com üzerinde 2 GB'lik HP marka 1333 MHz RAM buldum. Bir tane daha var onun markası Veritech, o da 1333 MHz. Bunlardan birini alıp sisteme takarsam uyumsuzluk veya herhangi bir sorun yaşar mıyım? Bir de sahibinden.com linkini buraya atsam sorun olur mu?

Yaşayabilirsin kardeşim, bu yüzden MHz'si aynı olan bir RAM bulursan sorun yaşamazsın.

BIOS'tan mhz'leri 1333 yapsam olmaz mı?

Merhaba. Ram takviyesi yaparken markalarının bile aynı olması tavsiye edilir.

Neden boşuna performansı düşüresin ki arada fiyat farkı yok galiba al aynı marka 1600 mhz.

Takıp kullanabilirsiniz o ayrı ama, şöyle bir sorun olucak sizin 1600 Mhz ile çalışan raminizde 1333 Mhz le çalışacak. Bana göre faydadan çok zarar sağlar performans açısından.

Takıp kullanabilirsiniz o ayrı ama, şöyle bir sorun olucak sizin 1600 Mhz ile çalışan raminizde 1333 Mhz le çalışacak. Bana göre faydadan çok zarar sağlar performans açısından.

Yani bunu daha detaylı anlatabilir misiniz. Ne gibi sorun olacağı hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…