2 farklı çözünürlükteki monitörü 1 bilgisayarda kullanma

emincan

Hectopat
Daha fazla  
Ben 2. bir monitör almayı düşünüyorum.

• 16 GB RAM
  • MSI GTX 980
  • i7 4790k işlemci

Ben çift monitör kullanmak istiyorum. Bir ekran kartıyla olduğunu biliyorum ama bir monitörün 2k, diğeri 1920x1080 olabiliyor mu ? Zaten full HD monitörü 2k yapıyorum ama yazılar pixelleşiyor gibi oluyor. 2. monitörü 2k birini full hd olma imkanı var mı?

Bir de full hd monitörüm 60Hz, 2K alacağım monitör 144 Hz. Aynı olan özellikleri 27 inç. Uzun lafın kısası hz ve çözünürlük farklı olsa olur mu yoksa NVIDIA denetim masasından 2k çözünürlük ekleyip eşitlemek lazım. Bir de ikiside 60 Hz mi olması lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözünürlük farklı olursa bir sorun olmaz. Söyle düşünün 1366x768 piksel ekran çözünürlüklü bir Notebook'u 1920x1080 piksel çözünürlüklü bir monitör'e bağlayıp çift ekran kullanıyorsunuz. Ama böyle bir durumda notebook'un ekran çözünürlüğünü 1080p yapmıyorsunuz. Yani demek istediğim aynı çözünürlükte olmasına gerek yok.

Böyle bir şart yok. İstediğin çözünürlükte monitörü bağlayıp yan yana kullanabilirsin.

Bende siyah ekran göz kırpmaya ve mouse titremesi yaptı. Reset atmadan düzelmiyordu. 60 HZ Acer ve 75 HZ Dell kullanıyordum. Acer'i söktüm şuan nazar değmesin sorunsuz çalışıyor (rx 590)

Edit: Alakası yokmuş

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı