2 farklı GTA 5'e tek hesaptan giriş yapılıyor

Berkocuk

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar 2 tane GTA 5'im var Steam de ban yemiştim o yüzden Epic Games'de satın alıp girdim fakat aynı hesaptan giriyor ve hala banlı gözüküyorum, Online giremiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar 2 tane GTA 5'im var Steam de ban yemiştim o yüzden Epic Games'de satın alıp girdim fakat aynı hesaptan giriyor ve hala banlı gözüküyorum, Online giremiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Epic Games'de satın alıp Steamine bağladığın Rockstar hesabıyla girersen banlı gözükmen normal. Yeni Rockstar games hesabı açıp onunla girmeyi dene.

Farklı bir Social Club hesabı ile denediniz mi?

Aynı Rockstar hesabına mı bağlı?

Aynı Rockstar hesabından giriş yapıyorsun.

Hayır bakın şu anda sourberatberkooostorm hesabında Social Club'da.

1665235466313.png

Fakat her oyuna girdiğimde beratberkooo hesabıyla yani banlı olan hesap ile giriş yapıyor.

1665235723574.png

Hayır bakın şu anda sourberatberkooostorm hesabında Social Club'da.

1665235466313.png

Fakat her oyuna girdiğimde beratberkooo hesabıyla yani banlı olan hesap ile giriş yapıyor.

1665235723574.png

Oyunu Rockstar Games Luancher'dan başlattığımda ise şöyle bir yazı çıkıyor.

1665235835979.png

Epic Games'de satın alıp steamine bağladığın Rockstar hesabıyla girersen banlı gözükmen normal. Yeni Rockstar Games hesabı açıp onunla girmeyi dene.

Yani ne yapmam lazım?

Epic Games'de satın alıp steamine bağladığın Rockstar hesabıyla girersen banlı gözükmen normal. Yeni Rockstar Games hesabı açıp onunla girmeyi dene.

1665236137360.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı