Steam 2 farklı hesapta var olan MW2 hesabı ile bağlanma

spaceS shadow

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim 2 Steam hesabım var, bir hesabımda Modern Warfare 2 2022'ye sahibim. Diğer hesapta bedava Warzone 2 sürümüne sahibim, benim sadece Warzone 2'ye sahip olduğum hesapta para var ve bu parayı kullanmak istiyorum, Modern Warfare 2 2022 sahip olduğum hesapta girip yapılı ama diğer hesabımda bedava sürümünü almama rağmen herhangi bir hesaba girmedim veya oluşturmadım, şimdi ben sadece Warzone 2'ye sahip olduğum hesapta giriş yaparsam ne olur? Ban yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bedava sürümü online Warzone. Diğer paralı MW II ise hikayeli oyun. Eğer bedava olana girerseniz bir şey olmaz. Paralı MW2 olan hesabınızdan, ücretsiz Warzone oynarsanız da bir şey olmaz. Ama ben soruyu tam anlamadım. Warzone olan hesaptan MW2 mi girmek istiyorsunuz?

Hocam bedava sürümü online Warzone. Diğer paralı MW II ise hikayeli oyun. Eğer bedava olana girerseniz bir şey olmaz. Paralı MW2 olan hesabınızdan, ücretsiz Warzone oynarsanız da bir şey olmaz. Ama ben soruyu tam anlamadım. Warzone olan hesaptan MW2 mi girmek istiyorsunuz?
Hocam, bi hesapta sadece warzone var parada var hesapta, diğer hesapta direk oyunu(mw2) aldım, oyunu(mw2) almadığım hesapta giriş yapmam gereken yerde (oyuna girince login veya register) oyunun(mw2) olduğu hesabın şifresiyle girersem ban yer miyim? (onu sordum kendimi anlatamamışım tam kusura bakma)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı