Steam 2 farklı kart ile alışveriş yapmak sıkıntı çıkarır mı?

Messi7

Yoctopat
Steam'da ilk oyunlarımı babamın kredi kartı ile almıştım. Bütün bilgileri komple doğru girdim elbette. O zamanlar kartım yoktu. Şimdi banka kartı çıkarttım kendime ve artık kendi kartımla alacağım Steam'dan. CS2 için seçkin, skinler falan alacağım ve bazı farklı oyunlar alacağım.

Sorum şu ki Steam'da ilk başlarda farklı kart, şimdi ise kendi ismimle farklı kart kullansam sıkıntı olur mu? CS:GO'da ileride bundan dolayı durup dururken VAC ban yemem değil mi? İleride hesabım çalınırsa eğer diye ilk alışveriş yaptığım kartın son 4 tanesini falan saklıyorum ve bilgileri de zaten eksiksiz ve tam girmiştim. Ayrıca bütün alışveriş faturalarımı mailden sildim ama 3-5 tanesinin çıktısını almıştım kanıt olsun diye.

Herhangi bir sıkıntı yoktur değil mi bu durumda?

Hayır, birçok kez farklı kartla bir şeyler satın aldım, herhangi bir sorun yaşamadım.

Ben uzun süredir yapıyorum bir şey olmadı ama iki farklı steam hesabından aynı kart kullanmak sıkıntı çıkrarabilir. Açıkçası bunu da yaptım ben yine bir şey olmadı ama şansınıza bağlı.

O da sıkıntı çıkartmıyor genel olarak. 4 farklı hesaptan kasa düşürmek için seçkin alan arkadaşlarım var hiçbirine de şu ana kadar bir şey olmadı.

Kartınızı doğruladıktan sonra hiçbir sorun olmaz.
Doğrulamazsanız, çok harcama yaptıktan sonra birkaç gün o kartla ödeyememe kısıtlaması koyar.

Kartınızı doğruladıktan sonra hiçbir sorun olmaz.
Doğrulamazsanız, çok harcama yaptıktan sonra birkaç gün o kartla ödeyememe kısıtlaması koyar.
Hocam kartınızı doğrulamaktan demek istediğiniz nedir açar mısınız? Bu konuları çok bilmiyorum da.

Hocam kartınızı doğrulamaktan demek istediğiniz nedir açar mısınız? Bu konuları çok bilmiyorum da.
Fazla harcayınca oluyor sanıyordum değilmiş, satın alımda 3 tane başarısız işleminiz olursa bu kısımdan doğrulamanız gerekecek.
Doğrulama işlemi için sizden 2 tane farklı tutarda para miktarı çekiyor, siz orada olan boşluklara çekilen 2 farklı tutarı yazıyorsunuz ve onaylanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…