Çözüldü 2 farklı North Bayou NB F80 arasındaki fark nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

228209

Kilopat
Merhabalar, iyi günler. Hepsiburada'da 2 ürün var. İkisininde satıcısı ve fiyatları aynı. Bir tek link kopyalayıp yapıştırınca tam isimlerinde birinde "Daytona" birinde "2023 Black Edition" ibaresi yer alıyor. Aralarındaki fark nedir? Hangisi tercih edilmeli? Şimdiden teşekkürler.

Link: hepsiburada.com / hepsiburada.com

Satıcıya ulaştım. Tek ürün olduğunu, farklı ilan ve kategorilerde olduğu için Hepsiburada kaynaklı farklılık gösterdiğini söyledi. Gerçi ikiside aynı kategoride ama nedendir bilmiyorum. Kısaca zaten ellerinde tek model varmış. Alacak arkadaşların bilgisine.

Son düzenleme:
Ben 2 hafta önce trendyoldan aldım . G6 oled 360 hzye taktım çok kullanışlı bir şeymiş

Bende herkes önerince artık almak istedim. 300₺ kuponum vardı Hepsiburada'da o yüzden oradan tercih ettim.
Mükemmel bisi dimi ya aşırı ergonomik çok kullanışlı

Merhaba Nb North Bayou North Bayou NB F80 17"-30" Amortisörlü 2-9 kg Monitör Standı Yeni Tasarım 2023 Black Edition modelini aldım daha yeni ama sipariş verdikten sonra farkettim ayaklıkları diğer modellere göre eski fakat Yeni tasarım 2023 black edition yazıyor bana güncel ayak tabanlarından mı gelir yoksa bu resimdeki gibimi benim istediğim ayak tabanı su modeldekı gibi North Bayou NB F80 17-30 " LCD / LED Monitör Daytona Tutucu Kol 2-9 kg Amortisörlü Vesa Monitör Standı yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…