Arkadaşlar ben de 8 GB DDR 3 1866 MHz G.Skill model RAM var. Aynı özelliklerde HyperX 8 GB 1866 MHz RAM FPS artışı, performans artışı ve Dual channel olarak çalışır mı?
Arkadaşlar ben de 8 GB DDR 3 1866 MHz G.Skill model RAM var. Aynı özelliklerde HyperX 8 GB 1866 MHz RAM FPS artışı, performans artışı ve Dual channel olarak çalışır mı?
RAM' lerde donanımsal bir problem yoksa veya uyum konusunda binde birlik kısıma girecek şekilde şanssız değilsen sıkıntısız kullanırsın. CL değeri MHz değeri bunları sistem her iki RAM için ortak olacak şekilde ayarlıyor. İlle de birebir aynı veya benzer olmak zorunda değil. Olursa iyi olur ama bulunamıyorsa da sıkıntı oluşmaz(çok şanssız değilsen).
RAM'lerin CL ve voltaj değerleri aynı ise muhtemelen çalışacaktır ama %100 çalışır denemez, çok küçükte olsa çalışmama ihtimali var. Hiç riske girmek istemiyorsan birebir aynı RAM'i al.
RAM'lerin CL ve voltaj değerleri aynı ise muhtemelen çalışacaktır ama %100 çalışır denemez, çok küçükte olsa çalışmama ihtimali var. Hiç riske girmek istemiyorsan birebir aynı RAM'i al.