Testler bu şekilde. Yarın gidip alacağım uygunsa (videodan ssledim görüntüde anlaşılmayan bir şey varsa söyleyebilirsiniz)Yani kupon falan denk gelmişken alabilirsin tabii. Asıl konuya gelecek olursak FurMark testi yeterli olur, evet. FurMark için 1080p 8X MSAA ile test etmesini iste. 10-15 dakika kadar test etse yeterli onu ss alıp sonucu da sslersen buraya bakıp yorumlayayım. Main voltajında test yapmasını iste. 8X tercih edelim ki max ısılarını görelim.
8X 100W şöyle bir sonuç geldi ne diyorsunuz?120W değil 100w olarak main değerleri ile test yapmasını talep etmiştim aslında. Ayrıca ısı değerleri normal mesajının bize bir faydası yok. FurMark 10.dkda telefonu ile ekranı çeksin. Sonunda da FurMark ortalama ısı, max ısı gibi bir ekran çıkartıyor karşımıza onu paylaşsın.
Edit: Paylaştığın görselden değerler anlaşılmıyor. Ayrıca sabit bir dakika belirleyerek bu dakikadan SS isteyelim. Daha önceden yapılmış bir test olmadığını görelim. Örneğin 15.dakikadan ss alıp daha sonra sonlandırarak skor tablosunu isteyelim.
Edit2 : Ekran kartı main voltajda 8X MSAA olarak test yapmasını talep edelim. Üst tablodan şuan gördüğüm kadarı ile 0X açmış. 0X test de yapılabilir ancak tam yüke binmesi için voltaj ayarladım vb. diyen biri 0X açması mantıklı gelmedi.
Edit3: Kişinin profilini incelediğimde al-satçı profiline benziyor. RX6500 de var mesela ilanlarında ona da aynı muhabbetleri yazmış, her şeyden bağımsız satıcı bana güven vermedi.
136 TL'ye gelmiş oldu bu da o sebeple aldım hemen120W değil 100w olarak main değerleri ile test yapmasını talep etmiştim aslında. Ayrıca ısı değerleri normal mesajının bize bir faydası yok. FurMark 10.dkda telefonu ile ekranı çeksin. Sonunda da FurMark ortalama ısı, max ısı gibi bir ekran çıkartıyor karşımıza onu paylaşsın.
Edit: Paylaştığın görselden değerler anlaşılmıyor. Ayrıca sabit bir dakika belirleyerek bu dakikadan SS isteyelim. Daha önceden yapılmış bir test olmadığını görelim. Örneğin 15.dakikadan ss alıp daha sonra sonlandırarak skor tablosunu isteyelim.
Edit2 : Ekran kartı main voltajda 8X MSAA olarak test yapmasını talep edelim. Üst tablodan şuan gördüğüm kadarı ile 0X açmış. 0X test de yapılabilir ancak tam yüke binmesi için voltaj ayarladım vb. diyen biri 0X açması mantıklı gelmedi.
Edit3: Kişinin profilini incelediğimde al-satçı profiline benziyor. RX6500 de var mesela ilanlarında ona da aynı muhabbetleri yazmış, her şeyden bağımsız satıcı bana güven vermedi.
Soğutucu hayırlı olsun. Gün boyu yoğundum mail de gelmediği için görmemişim. Sıcaklıklar olması gerektiği gibi görünüyor, XFX olsa muhtemelen 65-70 bandında seyrederdi. XFX soğutma bakımından daha iyi ancak bulunduğun yerden elden teslim almak istediğin için bu da tercih edilebilir tabii ki. Görüntülerden gördüğüm kadarıyla fanlar vb. %30 civarında açılmış okey duruyor.8X 100W şöyle bir sonuç geldi ne diyorsunuz?
136 TL'ye gelmiş oldu bu da o sebeple aldım hemen
Soğutucu hayırlı olsun. Gün boyu yoğundum mail de gelmediği için görmemişim. Sıcaklıklar olması gerektiği gibi görünüyor, XFX olsa muhtemelen 65-70 bandında seyrederdi. XFX soğutma bakımından daha iyi ancak bulunduğun yerden elden teslim almak istediğin için bu da tercih edilebilir tabii ki. Görüntülerden gördüğüm kadarıyla fanlar vb. %30 civarında açılmış okey duruyor.
Bu 2 ilana ne diyorsunuz, XFX markaSoğutucu hayırlı olsun. Gün boyu yoğundum mail de gelmediği için görmemişim. Sıcaklıklar olması gerektiği gibi görünüyor, XFX olsa muhtemelen 65-70 bandında seyrederdi. XFX soğutma bakımından daha iyi ancak bulunduğun yerden elden teslim almak istediğin için bu da tercih edilebilir tabii ki. Görüntülerden gördüğüm kadarıyla fanlar vb. %30 civarında açılmış okey duruyor.
FPS değerleri normal. 8X MSAA açınca düşüyor ısıyı görmek için açtırmıştım zaten. Eklediğin iki ilan da XFX olduğu için beni şaşırtmadı sıcaklıkları 5-10 derece daha aşağıda. Tamir bandı üstünde, tamir görmediğini öngörebiliyoruz. İkisi de gayet iyi görünüyor, tercih edebiliriz. 4.750 satanı 4.500'e ikna edip alabilirsin. Öte yandan sanırım İzmit'te yaşıyordun, İstanbul ilanı için hem 5000 hem ek masraf gerecek (yol vb.) bu sebeple İzmit'te olanı tercih edebilirsin. Testlerde problem görünmüyor zaten ancak bir de video talep edebilirsin çalışırken görme adına. İkisinin de profili inceledim doğrudan satıcılar. Güvenilebilir.Teşekkürler. FPS değerlerinin 2. testte düşük olması normal mi 17 falan diyor ama ilkinde +100 FPS. FurMark testlerinin bununla bir ilgisi var mı bilmiyorum ama sormak istedim. Evet XFX'ler iyi duruyor ancak şehrimde elden alabileceğim veya uzaktan güvenebileceğim birini bulamadım. Yakınımda bu var bakalım parayı toparlayana kadar satılmazsa alacağım gibi duruyor. Tekrardan teşekkürler
Bu 2 ilana ne diyorsunuz, XFX marka
https://shbd.io/s/gIkJe8JI (5000)
4.5 anlaştık. Yarın veya çarşamba gitmeyi düşünüyorum bakalım. Teşekkürler tekrar tekrar çok yardımcı oldunuz tüm süreçte.FPS değerleri normal. 8X MSAA açınca düşüyor ısıyı görmek için açtırmıştım zaten. Eklediğin iki ilan da XFX olduğu için beni şaşırtmadı sıcaklıkları 5-10 derece daha aşağıda. Tamir bandı üstünde, tamir görmediğini öngörebiliyoruz. İkisi de gayet iyi görünüyor, tercih edebiliriz. 4.750 satanı 4.500'e ikna edip alabilirsin. Öte yandan sanırım İzmit'te yaşıyordun, İstanbul ilanı için hem 5000 hem ek masraf gerecek (yol vb.) bu sebeple İzmit'te olanı tercih edebilirsin. Testlerde problem görünmüyor zaten ancak bir de video talep edebilirsin çalışırken görme adına. İkisinin de profili inceledim doğrudan satıcılar. Güvenilebilir.
Rica ederim, hayırlı olsun.4.5 anlaştık. Yarın veya çarşamba gitmeyi düşünüyorum bakalım. Teşekkürler tekrar tekrar çok yardımcı oldunuz tüm süreçte.