Merhaba, laptopta 2 farklı SSD var, biri 500GB Micron, diğeri ise 1TB Kingston. Bu ikisini birleştirmek istiyorum ancak yapamıyorum. Disk yönetiminde ikisi de farklı SSD ve farklı disk olarak görünüyor, bu yüzden sıkıntı çıkıyor.
Bildiğim kadarıyla yapılamıyor. Ancak RAID vb kısımlara fazla hakim değilim belki RAID ile yapılabiliyordur. Ama şahsen hiç duymadım veya görmedim ben.
İki farklı SSD'yi tek bir sürücü gibi birleştirmek istiyorsan, Windows'ta Disk Yönetimi üzerinden bunu yapamazsın çünkü her biri farklı fiziksel disk olarak tanımlanıyor. Ancak, aşağıdaki yöntemlerden birini kullanabilirsin:
Windows un kurulu olduğu ssd yi başka bir ssd ile birleştiremiyorsun diye biliyorum. Ben de bir ara bu işlere takmıştım ssd yi bozmuştum en sonunda kendimi bilgisayarcıda bulmuştum o da ssd ölmüş demişti. Hiç bulaşma ahmadım yani
Windows un kurulu olduğu ssd yi başka bir ssd ile birleştiremiyorsun diye biliyorum. Ben de bir ara bu işlere takmıştım ssd yi bozmuştum en sonunda kendimi bilgisayarcıda bulmuştum o da ssd ölmüş demişti. Hiç bulaşma ahmadım yani
Bildiğim kadarıyla yapılamıyor. Ancak RAID vb kısımlara fazla hakim değilim belki RAID ile yapılabiliyordur. Ama şahsen hiç duymadım veya görmedim ben.