Umut Şentürk
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle merhabalar. Zamanında başka ellere gitmiş Steam hesabımda Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist vardı. Uplay'den etkinleştirip bir müddet oynamıştım. Daha sonra Steam hesabım çalınınca doğal olarak oyuna da erişimim engellenmiş oldu. Hatta Uplay'den tekrar oynamak istediğimde bana oyunun Steam mağazasını açıyordu almam için. Ben oyunu yeni Steam hesabımda tekrar satın aldım. Fakat kafama takılan soru şu;
Oyunu çalınan hesaptan etkinleştirdiğim için yeni Steam hesabından almama rağmen Uplay'e girip oynamayı deneyince sorun çıkar mı? Yoksa yeni Steam hesabımı bağlamamı isteyip normal bir şekilde yine oynayabilir miyim oyunu yeni Steam hesabımda Uplay'den. Kısaca 2 farklı Steam hesabında bulunan Uplay oyununu tek bir Uplay hesabı üzerinden oynayabilir miyim?
Oyunu çalınan hesaptan etkinleştirdiğim için yeni Steam hesabından almama rağmen Uplay'e girip oynamayı deneyince sorun çıkar mı? Yoksa yeni Steam hesabımı bağlamamı isteyip normal bir şekilde yine oynayabilir miyim oyunu yeni Steam hesabımda Uplay'den. Kısaca 2 farklı Steam hesabında bulunan Uplay oyununu tek bir Uplay hesabı üzerinden oynayabilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör: