2 farklı Windows yüklü disk sisteme takılırsa sorun olur mu?

Alihandrotr

Hectopat
Daha fazla  
Benim eski bilgisayarımda Windows 10 Pro kurulu. Yeni PC aldım. Onda da M.2 SSD Windows kurulu. Eski PC de Windows kurulu SSD'yi oyunların yüklü olduğu SSD'yi takmak istiyorum. Windows kurulu SSD takmam bana sıkıntı yaratır mı? Sonuçları nasıl olur nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı yaratmaz. Windows açılırken 2 tane işletim sistemi gösterir hangi Windows'a geçmek istiyorsunuz diye. Onu da MSConfig üzerinden kaldırabilirsin.

Sıkıntı yaratmaz hocam. @Prime777 hocamın dediği gibi yapabilirsiniz. Zamanında bende öyle kullandım fakat hangi işletim sistemi kullanmak istediğimi sormamıştı.

Sıkıntı yaratmaz. Windows açılırken 2 tane işletim sistemi gösterir hangi Windows'a geçmek istiyorsunuz diye. Onu da MSConfig üzerinden kaldırabilirsin.

BIOS üzerinden bir şey yapmam gerekir mi?

Sıkıntı yaratmaz hocam. @Prime777 hocamın dediği gibi yapabilirsiniz. Zamanında bende öyle kullandım fakat hangi işletim sistemi kullanmak istediğimi sormamıştı.
Sorarsa m2 ssd de yeni olanı seçeceğim

BIOS üzerinden bir şey yapmam gerekir mi?

Boot önceliği kullandığınız SSD olsun. Onun harici bir şey yapmanıza gerek olmadığını düşünüyorum sıkıntı çıkmadığı sürece.

BIOS da öncelik olarak yeni PC'deki SSD yapacağım.

Bir de eski PC de oyunlar yüklü direk yeni PC'ye SSD takarsam oyunlar yine çalışır halde olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…