Satıldı 2 GB 1333 MHz DDR 3 RAM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
12
Yer
Kajaani
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 7700, Galax SG RTX3080, ROG STRIX B650E-F, Corsair 32GB Vengeance RGB, 1 TB PNY CS2130, 1 TB 970 Evo, Corsair RM850
Selamlar. Fotoğraflarını eklediğim RAM'i satıyorum. Fiyat olarak aklımda herhangi bir rakam yok, tekliflere açığım kısacası. Ücret konusunda anlaşabilirsek önce ücret ardından kargo ücreti size ait olacak şeikilde istediğiniz yere yollayabilirim.

Referanslarımın bulunduğu konu;

Dosya Ekleri

• ram 3.jpg
    ram 3.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
Hocam RAM'ler için bana tek tek fiyat verebilir misiniz rica etsem?

2 GB RAM eğer G41M P28 anakarta uyumsuzluk yapmaz ise alabilirim. Bendekiler çalışmıyor maalesef, biri 4 GB diğeri 2 GB RAM var elimde fakat hayat yok... 2 GB RAM için 25 30TL verebilirim.

Yaklaşık olarak 2 gb için 50-70 arası 4 gb için 100-120 arası eder sanki. O da RAM fiyatları uçtuğu için. İkisini 150'den bırakabilirsiniz kanımca.

Dipnot: Gardırops uygulaması üzerinden satın alırsanız ya da Letgo ile alırsanız kargo maliyeti en aza inmiş olur.

2 GB RAM eğer G41m P28 anakarta uyumsuzluk yapmaz ise alabilirim. Bendekiler çalışmıyor maalesef, biri 4 GB diğeri 2 GB RAM var elimde fakat hayat yok... 2 GB RAM için 25 30TL verebilirim.
Sarı siteye göz gezdirdim. Aşağı yukarı fikir sahibi oldum diyebilirim :D 40 Lira uygun ise anlaşabiliriz.

Uygundur hocam, fenerli arkadaşımızın da dediği gibi fiyatı sizin belirlemeniz gerekirdi :) Yarın konuya devam edebilir miyiz? Siz bana ayırın birini :)

Uygundur hocam, fenerli arkadaşımızın da dediği gibi fiyatı sizin belirlemebiz gerekirdi :) yarın konuya devam edebilir miyiz? Siz bana ayırın birini :)

Fiyat konusunda haklısınız. Yarın görüşmek üzere🥰

Sizin beni eklemeniz gerekiyormuş hocam.

Ekleme: Arkadaşlar 2 GB RAM tarafımca alınmıştır. Satıcı arkadaşımız gayet güvenilirdir, onu belirteyim. Önce ben ona parayı yolladım, o da bana sıkıca sarılmış biçimde RAM'i gönderdi. Abartmıyorum, RAM'i makasla açarken zarar vereceğim sandım bir ara :D O kadar sarılmıştı ki artık makas giremiyordu içine :) Teşekkürlerimi sunuyorum hocam :)

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı