2 GB boş alan kalması problem olur mu?

1Servet

Hectopat
Daha fazla  
Sadece Valorant ve RDR2 var, 2 GB boş alanım kaldı. Oyunu bitirip sileceğim. Bir sorun olmadan oynayabilir miyim ya da nasıl yer açabilirim? Gereksiz herhangi bir şey yok oyunlar dışında.

Sağlıklı olan en az 30 GB yer kalması hocam. Ancak kısa vadede bir sorun olacağını sanmıyorum.
Windows + R, %temp% yapıp içeriği silerseniz yer açılacaktır.

Sağlıklı olan en az 30 GB yer kalması hocam. Ancak kısa vadede bir sorun olacağını sanmıyorum.
Windows + R, %temp% yapıp içeriği silerseniz yer açılacaktır.

Ciddi manada yer açabilecek bir Windows dosyası var mıdır silebileceğim yeni yapılan güncelleme dosyaları vs.

Geç boot, ufak tefek dosya bozulmaları, dışında bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Gereksiz dosya temizliği ile birlikte en azından 20 GB bir yer açsanız çok daha iyi olur. Sosyalde konuları var ufak bir araştırma ile bulunabilir.

Valla benim bir HDD var hiç 5GB'den üstü yer kaldığını hatırlamıyorum hem de 3 yıldır, taş gibi maşallah hiç bir sorun çıkartmadı arada bir cıyık cıyık ötüyor ama normal herhalde bozulana kadar devam.

Dosya Ekleri

• 1735775150015.png
    2,4 KB · Görüntüleme: 94
Ciddi manada yer açabilecek bir Windows dosyası var mıdır silebileceğim yeni yapılan güncelleme dosyaları vs.

Arama kısmına disk temizleme yazıp yönetici olarak çalıştırın her şeyi tikleyip silin.

Biraz yavaşlaması dışında herhangi bir sorun olmaz ama SSD performansı bunu sana hissettirmez zaten. O yüzden devam.

Yine de en az %20 boş olan bırak her zaman. Önbellekleme işlemi Windows için önemli, bu da boş alan ihtiyacı demek. %20 altına düşünce kırmızı olur o bar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…