2 GB ekran kartı olan laptopa ek monitör almak mantıklı mı?

Sparko

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim Casper Nirvana C500 bir laptopum var bende monitör almak istiyorum ama 2 GB ekran kartı var sizce alınır mı? Ve acaba oyunlarda falan kasar mı?

Arkadaşlar benim Casper Nirvana C500 bir laptopum var bende monitör almak istiyorum ama 2 GB ekran kartı var sizce alınır mı? Ve acaba oyunlarda falan kasar mı?
Hocam ben laptop ekranı + 4k tv ile kullanıyorum laptopumu. Oyun gibi işlerle çok mantıklı olmuyor ama gündelik işler için tavsiye ederim.

Daha fazla FPS alacaktır Valorant gibi rekabetçi oyunlarda. Diğer oyunlarda fazla fark olmaz.
Teşekkür ederim

Hocam ben laptop ekranı + 4k tv ile kullanıyorum laptopumu. Oyun gibi işlerle çok mantıklı olmuyor ama gündelik işler için tavsiye ederim.
Teşekkür ederim haklısınız bide artık çift monitör şart oldu yani ismimizi baya kolaylaştırıyor

Daha fazla FPS alacaktır Valorant gibi rekabetçi oyunlarda. Diğer oyunlarda fazla fark olmaz.
Teşekkür ederim

Benim 2gb gtx1050 ekran kartlı laptopuma 32 inç 2k 165hrz lg monitör takılı. Hatta 3 aydır laptopun ekranını açmıyorum bile. Hatta monitör gücünü intel hd630 yongasından alıyor. Euro truck2 2k ayarlarda kasmadan oynuyorum. Yeni oyunları en düşük ayarlara alıp oynuyorum. The lust of us, Red dead redemption2, dying light 2 bitirdim. Şuan the witcher 3 oynuyorum. The lust of us sonlarında yanan lokantada ateş efektinden dolayı kasma ve donma olayı oluyordu sadece orada laptop monitörü ile oynadım. Hatta daha sonra daha stabil olduğu için laptop ekranı ile devam ettim. Ama film izlerken,webde gezinirken 32 inç ips monitör süper oluyor. Laptop ekranına bakınca artık bana tablete bakıyormuşum gibi geliyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı