4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 26 Temmuz 2021 #11 GeneralZod dedi: Çektim. Genişletmek için tıkla... Anti virüs programı varsa bir tam tarama yapın belki virüs vardır çıkmazsa da 4 GB RAM alın 2 GB RAM artık çok işe yaramıyor. GeneralZod dedi: RAM temizleyici önerecek bir program var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Mem reduct.
GeneralZod dedi: Çektim. Genişletmek için tıkla... Anti virüs programı varsa bir tam tarama yapın belki virüs vardır çıkmazsa da 4 GB RAM alın 2 GB RAM artık çok işe yaramıyor. GeneralZod dedi: RAM temizleyici önerecek bir program var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Mem reduct.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 27 Temmuz 2021 #12 Google Chrome açıksa normal, bende 2GB RAM ile kullanıyorum. Windows Update ile güncelleştirme yapıyor olabilir. RAM temizliği programlarını önermiyorum.
Google Chrome açıksa normal, bende 2GB RAM ile kullanıyorum. Windows Update ile güncelleştirme yapıyor olabilir. RAM temizliği programlarını önermiyorum.