2 GB RAM 32 Bit Windows 10 kaldırır mı?

siz kullanmaya tahammul edemezsiniz bir süre sonra windows 8.1 iyidir.
2 gb ramlı leptopum da win 8.1 pro 32 bit build 9600 windows 7 den bile daha hızlı çalıştï home,embedded den bile daha hızlı cidden.

2 GB RAM'lı laptopum da Win 8.1 Pro 32 Bit Build 9600 Windows 7'den bile daha hızlı çalıştï Home, embeddedden bile daha hızlı cidden.

Kesinlikle. Benim de sizin gibi 2 GB RAM'li ekran kartsız sistemimde Windows 8.1 daha hızlı gibi geldi. Ama artık o devir bitti gibi .

Siz kullanmaya tahammul edemezsiniz bir süre sonra Windows 8.1 iyidir.

Windows 8.1 veya 7 kullanılmaz artık. Windows 8.1, 7 gibi kullanmak istiyorsan Windows 10 LTSB 2016. 8.1 ve 7 ile yarışır performans konusunda hatta geçebilir ikisini de. Windows 8.1 ve 7'nin devri artık bitti. Hiçbir şey kuramıyorsun bile destek problemi yüzünden. O yüzden kesinlikle 8.1 ve 7 performansı için LTSB 2016 çok daha iyi olur.

Hocam benim windows 10 ekran kartım desteği yok napmam gerek?

Yegenin Celeron 847, 2 GB RAM, dahili GPU PC'ye androidx86 yuklegim tay gibi oldu PC.
2 gunudur yuklemedigim işletim sistemi kalmamıstı.
Cromeostan tut, AntiX'e kadar.

Sis mirage 3 graphics windows 10 1511 e kadar desteği var ama yüklediğim de ertan da siyah birşey oluyor ekran 2 ye ayrılıyor.
Galiba sizin ekran karta yapacak bir şey yok gibi malesef. 1511'de çalışıyor ise 1511'in 64 bitini kullanabilirsiniz. Eğer Store uyg.larını kullanmayacaksanız eğer 2015 LTSB kullanabilirsiniz. (1511'de Store çalışmıyor ama kendi uygulamalarını kullanabilirsiniz.) Ama ben 8.1 veya 7 kullanmak istiyorum derseniz de karar sizin tabiiki.

Hocam windows 10 da sis mirage graphics driverini yükledikten sonra ekran 2 ye ayrılıyor çözüm bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…