Çoğu program x64 tabanlıdır. Photoshop ve Davinci Resolve misali. x32 kurduğunuzda bu programları kuramazsınız. x32 hem x64'e nazaran daha az RAM kullanır. Şimdi x32 kurup sonra x64 için tekrar format atabilirsiniz.
**Kasa:** Lian Li Lancool III X ARGB 3 Fanlı Beyaz E-ATX
**Güç Kaynağı:** NZXT 650W C650W 80+ Bronze Yarı Modüler
**Sıvı Soğutma:** Deepcool LS720 SE RGB 360MM Siyah
Çoğu program X64 tabanlıdır. Photoshop ve DaVinci Resolve misali. X32 kurduğunuzda bu programları kuramazsınız. X32 hem X64'e nazaran daha az RAM kullanır. Şimdi X32 kurup sonra X64 için tekrar format atabilirsiniz.
Çoğu program X64 tabanlıdır. Photoshop ve DaVinci Resolve misali. X32 kurduğunuzda bu programları kuramazsınız. X32 hem X64'e nazaran daha az RAM kullanır. Şimdi X32 kurup sonra X64 için tekrar format atabilirsiniz.
**Kasa:** Lian Li Lancool III X ARGB 3 Fanlı Beyaz E-ATX
**Güç Kaynağı:** NZXT 650W C650W 80+ Bronze Yarı Modüler
**Sıvı Soğutma:** Deepcool LS720 SE RGB 360MM Siyah
Şimdi bayağı yordum sizi ama kusura bakmayın. Ben X86 kursam bana zararı olur mu? Yani kısaca X32 bit kurarsam oyunda FPS'im falan artar mı? Ya da X32 de oyunları açabilir miyim?
Yeni nesil oyunlar 32-bit desteklemiyor. Fakat 64-bit destekleyen oyunları açamazsınız 32-bit'de. 2GB RAM ile yeni nesil oynayacak haliniz de yok. 32-bit kurabilirsiniz. RAM yükseltirseniz mutlaka 64-bit kurun.
Yeni nesil oyunlar 32 Bit desteklemiyor. 2 GB RAM ile yeni nesil oynayacak haliniz de yok. 32 Bit kurabilirsiniz. RAM yükseltirseniz mutlaka 64-bit kurun.