2 GB RAM bulunan laptopta Windows 8.1 Single Language 64-Bit hızlı çalışır mı?

thedekusmash

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2 GB RAM olan laptopa Windows 8.1 Single Language 64-Bit kuracağım. Bundan önce Windows 7 32 Bit kullanılıyordu içinde. 800 MB gibi bir RAM miktarı var idi. RAM'ini 2 GB yaptım. Windows 8.1 Single Language 64-Bit hızlı çalışır mı? Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. 2 GB RAM olan laptopa Windows 8.1 Single Language 64-Bit kuracağım. Bundan önce Windows 7 32 Bit kullanılıyordu içinde. 800 MB gibi bir RAM miktarı var idi. RAM'ini 2 GB yaptım. Windows 8.1 Single Language 64-Bit hızlı çalışır mı? Teşekkürler.

64-bit olanı çalışır fakat RAM kullanımında ciddi sorunlar yaşatabilir. 32 Bit kullanımı daha ideal. 2 GB RAM kullanımı aşımında swap işlemlerinde sorunlar yaşamanız muhtemel.

İşlemciniz nedir? Bu arada Windows 8.1 Embedded daha iyi olur.
Intel pentium.

64-bit olanı çalışır fakat RAM kullanımında ciddi sorunlar yaşatabilir. 32 Bit kullanımı daha ideal. 2 GB RAM kullanımı aşımında swap işlemlerinde sorunlar yaşamanız muhtemel.
Hocam o pc ye win 10 32 bit kurmuştum sıkıntı yoktu gayet akıcı idi.Ekran kartı driver indirilmediği için 8.1 kuracağım.

Merhaba arkadaşlar. 2 GB RAM olan laptopa Windows 8.1 Single Language 64-bit kuracağım. Bundan önce Windows 7 32 Bit kullanılıyordu içinde. 800 MB gibi bir RAM miktarı var idi. RAM'ini 2 GB yaptım. Windows 8.1 Single Language 64-bit hızlı çalışır mı? Teşekkürler.

Windows 8.1 Single 32 Bit kurabilirsin inan ki Windows 7'de daha iyidir şu anlık Windows 7'ler güncel ISO olmadığı için tam performans alamazsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı