2 GB RAM hangi Windows sürümü

Size önerim Windows değil, onun yerine Linux Mint kurabilirsiniz, ama eğer Windows istiyorsanız RAM yükseltmesi yapabilirsiniz. Eğer yapamazsanız size Windows XP, veya Windows 7 64 Bit öneririm.

Hocam bu makine biraz garip Linux kurulmuyor

Hocam laptop normal laptop gibi değil maalesef yoksa bende düşündüm laptop şu şekilde
Anladım usta. 2 GB RAM cidden çok az. Ben olsam Windows 7 kullanırdım. İnternete falan bağlanılıyor değil mi hala Windows 7'de?

Bende öyle düşünüyorum hocam 8.1 en iyisi gibi duruyor

Dediğim gibi 2 GB RAM ile Win 8.1 32 Bit SL çok daha iyi olur hafif çalıştığı için randıman alabilirsiniz.

Anladım usta. 2 GB RAM cidden çok az. Ben olsam Windows 7 kullanırdım. İnternete falan bağlanılıyor değil mi hala Windows 7'de?

Hocam Windows 7 çok eski gibi duruyor evet 2 GB RAM yetersiz ama sadece günlük kullanımda kullanacağım taşınabiliriği çok iyi küçük laptop.

Bende öyle düşünüyorum hocam 8.1 en iyisi gibi duruyor
O laptop Windows kurulduktan sonra çok yaşamaz,Linux Mint kur ve rahat rahat gezin,hem sen sıkıntıya görmezsin,hemde laptop.

Dediğim gibi 2 GB RAM ile Win 8.1 32 Bit SL çok daha iyi olur hafif çalıştığı için randıman alabilirsiniz.
Hocam bu devirde 32 bit mi kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…