ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #61 Hocalarım hepiniz sağ olun Windows 8.1 kurup perfomansını ölçüp size sunucağım.
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2023 #62 Ekran kayması yaşanıyorsa kolay çözümü var.
ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #63 RDJ dedi: Hocam bende size anlatmak istediğim şey şu, Windows kurulabilen bir cihaza, Linux neden kurulmasın? Eğer Linux istemiyorum diyorsanız direk söyleyin. Genişletmek için tıkla... Bu laptop sorunlu Windows dışında işletim sistemi boot edemedim yoksa Linux Mint kuracaktım.
RDJ dedi: Hocam bende size anlatmak istediğim şey şu, Windows kurulabilen bir cihaza, Linux neden kurulmasın? Eğer Linux istemiyorum diyorsanız direk söyleyin. Genişletmek için tıkla... Bu laptop sorunlu Windows dışında işletim sistemi boot edemedim yoksa Linux Mint kuracaktım.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 5 Ağustos 2023 #64 Ben Tuba dedi: Nasıl ama? Genişletmek için tıkla... Evet hocam,dibine kadar haklısınız,Windows Linux'un her modellerine göre kat ve kat daha fazla Ram tüketiyor,kuruluyor,ama Linux kurulmuyor,ne kadar saçma.
Ben Tuba dedi: Nasıl ama? Genişletmek için tıkla... Evet hocam,dibine kadar haklısınız,Windows Linux'un her modellerine göre kat ve kat daha fazla Ram tüketiyor,kuruluyor,ama Linux kurulmuyor,ne kadar saçma.
6 695903 Centipat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 99 5 Ağustos 2023 #65 RDJ dedi: Hocam bende size anlatmak istediğim şey şu, Windows kurulabilen bir cihaza, Linux neden kurulmasın? Eğer Linux istemiyorum diyorsanız direk söyleyin. Genişletmek için tıkla... Linux istemiyor.
RDJ dedi: Hocam bende size anlatmak istediğim şey şu, Windows kurulabilen bir cihaza, Linux neden kurulmasın? Eğer Linux istemiyorum diyorsanız direk söyleyin. Genişletmek için tıkla... Linux istemiyor.
ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #66 Ben Tuba dedi: Ekran kayması yaşanıyorsa kolay çözümü var. Genişletmek için tıkla... Hocam o değil de benim BIOS menüsü yan yatmış şekilde o sorunda var.
Ben Tuba dedi: Ekran kayması yaşanıyorsa kolay çözümü var. Genişletmek için tıkla... Hocam o değil de benim BIOS menüsü yan yatmış şekilde o sorunda var.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 5 Ağustos 2023 #67 ozaylol dedi: Bu laptop sorunlu Windows dışında işletim sistemi boot edemedim yoksa Linux Mint kuracaktım. Genişletmek için tıkla... Hocam söz Linux flashı yazdırın Rufus ile, biz Linux işletim sisteminden anlayan insanlarız, size yardımcı oluruz.
ozaylol dedi: Bu laptop sorunlu Windows dışında işletim sistemi boot edemedim yoksa Linux Mint kuracaktım. Genişletmek için tıkla... Hocam söz Linux flashı yazdırın Rufus ile, biz Linux işletim sisteminden anlayan insanlarız, size yardımcı oluruz.
6 695903 Centipat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 99 5 Ağustos 2023 #68 ozaylol dedi: Hocalarım hepiniz sağ olun Windows 8.1 kurup perfomansını ölçüp size sunucağım. Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz...
ozaylol dedi: Hocalarım hepiniz sağ olun Windows 8.1 kurup perfomansını ölçüp size sunucağım. Genişletmek için tıkla... Bekliyoruz...
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 5 Ağustos 2023 #69 695903 dedi: Linux istemiyor. Genişletmek için tıkla... Ya hocam siz konu sahibinin avukatı mısınız?
6 695903 Centipat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 99 5 Ağustos 2023 #70 ozaylol dedi: Hocam o değil de benim BIOS menüsü yan yatmış şekilde o sorunda var. Genişletmek için tıkla... Peki.
ozaylol dedi: Hocam o değil de benim BIOS menüsü yan yatmış şekilde o sorunda var. Genişletmek için tıkla... Peki.