2 GB RAM için 32 vs 64 Bit Windows 10

m3sut

Centipat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Konu belli arkadaşlar. Intel E5500 2 GB RAM var .hangisi daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
32 Bit daha mantıklı olacaktır fakat o sistemde Windows 10 çok uçuk olacaktır, Windows 7 bile ucu ucuna gelecektir (Windows 8.1 Single Language veya) hatta GNU/Linux dağıtımları o sisteme tam olacaktır.

32 Bit daha mantıklı olacaktır fakat o sistemde Windows 10 çok uçuk olacaktır, Windows 7 bile ucu ucuna gelecektir (Windows 8.1 Single Language veya) hatta GNU/Linux dağıtımları o sisteme tam olacaktır.

Şu an 8.1 Pro kullanıyorum fakat internet de yavaşlama var.

Şu an 8.1 Pro kullanıyorum fakat internette yavaşlama var.
Sürücüsü yüklü mü peki?
Windows 10'a o sistemle geçmemeni şiddetle tavsiye ederim, SSD olmadan 8 GB bellek+ 6 çekirdek işlemciyle bile uyuz çalışıyor.

Sürücüsü yüklü mü peki?
Windows 10'a o sistemle geçmemeni şiddetle tavsiye ederim, SSD olmadan 8 GB bellek+ 6 çekirdek işlemciyle bile uyuz çalışıyor.

Evet yükü internet yavaş oldugu için surum değiştirmek istiyorum Windows 7 mı kursam acaba

Windows 8.1'den daha yüksek bir sürüm kullanmanızı önermem. Windows 7 Home Premium, Home Basic veya Windows 8.1 Core sürümlerini kullanabilirsiniz. 32 bit öneririm.

İsterseniz Linux dağıtımlarına da bakabilirsiniz.

windows 7 ultimate 32 nasıl olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…